U zoekt vakkrachten voor schilderwerken?

Als Bouw-zorg.nl hebben wij veel ervaring met de Bouw- en Schildersbranche in huis. Wij geven even een korte omschrijving van een aantal, maar niet alle, functies die wij voor u in kunnen vullen.

 

Schilders:

 

Onderhoudsschilder particulier:
De onderhoudsschilder voor particulier werk is een allround vakman, welke bekend is met houtrotrenovatie, deelvervanging en diverse laksoorten. plant zijn eigen werkzaamheden en past deze zo nodig aan. De particuliere schilder is vaak allround of gezel schilder en sommige keren meesterschilder.

 

Onderhoudsschilder voor projecten:
Deze vakkracht voert vaak seriematig onderhoud aan huurwoningen of grotere onderhoudsprojecten uit. Het niveau van inzetbare schilders loopt hier van assistent tot gezel schilder.

 

Glaszetter:
Voert werkzaamheden uit voor schildersbedrijven binnen de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw, de renovatie/verbouw, nieuwbouw en vastgoedonderhoud. De glaszetter vervangt onder meer gebroken ruiten en plaatst/monteert verschillende beglazingssystemen en glasconstructies. Werkt vervolgens de nieuwe kozijnen en ruiten netjes af.

 

Nieuwbouw schilders:
sausen, spuiten, kozijnen en deuren lakken, binnenkant en buitenkant van nieuwe woningen. Dat is wat nieuwbouw schilders doen en leuk vinden. Er moet wel vaak tempo gemaakt worden, doch met meer ruimte om te werken en door de projectmatige aard van het werk is dit veelal geen probleem. Nieuwbouwschilders leggen veelal de laatste hand aan de woning.

 

BOUW

 

Timmermannen Niv 2/3
Werkt op Bouwplaatsen of bij bedrijven en particulieren. Maakt o.a. trappen, kozijnen, dakkapellen en andere constructies. Nauwkeurig werken, teamverband werken en kwaliteit zijn kernbegrippen. Niv 2 werkt onder een voorman en voert eenvoudige klussen uit. De voorman/allround timmerman (niv3) geeft vaak leiding en verdeelt het werk en controleert het uitgevoerde werk van teamleden.

 

Metselaars Niv 2/3
(Allround) metselaar is bekend met verschillende metseltechnieken, zoals o.a. doorstrijktechniek, dun-bed mortel, lijmtechniek. Bekijkt ter plaatse het werk en maakt een plan van aanpak. Niv 2 werkt onder leiding van een voorman (niv 3), maar voert het werk zelfstandig uit. De metselaar werkt voornamelijk in de nieuwbouw.