Op zoek naar echte vaklui?

Als Bouw-Zorg.nl hebben wij veel ervaring met de bouw- en schildersbranche in huis. Wij werken al 5 jaar samen met verschillende opdrachtgevers in de Stedendriehoek en de regio Zwolle. Hier hebben wij vaak personeel gedetacheerd en soms ook voor meerdere jaren. Naast uitzendkrachten kunnen wij ook ZZP'ers regelen voor kortere opdrachten/klussen.

 

Wij kunnen u helpen aan de volgende vakkrachten. 

 

Schilders

Onderhoudsschilders

Onderhoudsschilders zijn allround vaklui. Zij zijn bekend met o.a. houtrotrenovatie, deelvervaing en kunnen werken met diverse laksoorten. Ze zijn goed in het zelfstandig plannen van de werkzaamheden en kunnen hier flexibel mee om gaan. Daar waar het op grotere projecten aankomt kunnen zij ook seriematig onderhoud aan huurwoningen of grotere onderhoudsprojecten uitvoeren. Onderhoudsschilders zijn vaak allround of gezel schilder en sommige gevallen zelfs meesterschilder. 

Nieuwbouwschilders

Nieuwbouwschilders zijn vakkrachten die een nieuwbouw woning aan de binnen- en buitenkant voorzien van de finishing touch. Van plafonds en wanden sausen tot het aflakken van de kozijn. Als het moet gebeuren, dan zorgen zij dat het af komt. Door de projectmatige aard van nieuwbouwprojecten, zit het tempo er vaak hoog in. Voor nieuwbouwschilders is dit geen probleem en je ziet het er niet van af.

Glaszetters

Glaszetters werken ook vaak voor schildersbedrijven. Dit omdat het werk nauw in elkaar overloopt. Als kozijnen geplaatst zijn, moeten er ook ruiten gezet worden en daar komen glaszetters om de hoek kijken. Zowel bij nieuwbouw als renovatie en bij ruitschade komen ze om de hoek kijken. Nadat de ruiten geplaatst zijn, werken zij ook de kozijnen en ruiten netjes als.

Bouw

Timmerlieden niv 2/3

Timmerlieden weken zowel op bouwplaatsen of bij bedrijven en particulieren. Ze maken o.a. trappen, kozijnen, dakkapellen en andere constructies. Nauwkeurig werken, teamverband werken en kwaliteit zijn eigenschappen waar timmerlieden over beheernsen. Timmerlieden op niveau 2 werken onder een voorman en voert eenvoudige klussen uit. De voorman/allround timmerlieden op niveau 3 geven vaak leiding en verdeelen het werk.