Skip to main content

Uitzendbureau Deventer zorg

Bent u op zoek naar zorgvacatures met kans op ontwikkeling in Deventer?


Neem dan contact op met ons van Bouw-Zorg.nl! Wij hebben de beste zorg vacatures. We helpen jou graag aan een dynamische baan in de zorg en welzijn sector!

Als u op zoek bent naar de gepaste zorg vacature in de regio Deventer, is Bouw-zorg de beste partner. Wij hebben de beste vacatures zorg voor mensen die in dienstverband willen treden in de zorg en welzijn sector. Wij werken nauw samen met verschillende opdrachtgevers die op zoek zijn naar personeel met medische kennis.

Of u nou jarenlange ervaring heeft, of u zelf nog moet ontwikkelen en nog meer medische kennis nodig heeft, wij van uitzendbureau Bouw-zorg hebben de beste zorgvacatures voor u.

Zorg vacatures Deventer

Bouw-zorg: snel de perfecte baan in de zorg vinden

Het vinden van uw droombaan is iets wat past binnen de categorie van gecompliceerde puzzels. Een uitzendbureau als Bouw-Zorg kan u hierbij helpen. Wij slaan graag met u de handen in een om u te helpen in de zoektocht naar de juiste diensten met een leuk team en een gezellige sfeer op de werkvloer.

Ons team van Bouw-zorg werkt nauw samen met werkaanbieders rondom Twente, Deventer of elders in Oost-Nederland. Dus als u op zoek bent naar een baan in deze regio doet u er goed aan om contact met ons op te nemen.

Bedrijven in de zorgsector zijn continue opzoek naar creatief talent, wij helpen u binnen no-time aan diensten binnen de zorgbranche. Wij hebben vacatures voor banen als ouderengeneeskunde, klinisch psycholoog, basisarts, verpleegkundige specialist, gz psycholoog en verzorgende individuele gezondheidzorg (IG).

Liever een ander dienstverband in de zorg? Geen probleem. Want ook daar hebben we een vacature voor. Of u nou op zoek bent naar een dienstverband als medi interim of voor een half jaar. Wij van bouwzorg hebben het allemaal. Ook voor parttime werk gaat u naar bouw-zorg!

Ontdek het voor uwzelf en bekijk vandaag nog als (medi interim) medewerker of ZZP’er onze vacatures voor verpleegkundige, helpende en verzorgende in de thuiszorg en zoveel meer.

Snel de Juiste Job gevonden met Bouw-zorg

U wilt waarschijnlijk zo snel mogelijk aan de slag, dus wij werken er hard aan om het proces zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. We weten hoe belangrijk het voor u is om snel en zonder gedoe de juiste (medi interim) baan waar u affiniteit mee heeft te vinden.

Uw job is vlugger gevonden met uitzendbureau Bouw-zorg. Een baan vinden in de zorgbranche is snel voor u gevonden.

Neem vandaag nog contact met ons op om zo snel mogelijk aan de bak te gaan in het vakgebied van ouderengeneeskunde, verzorgende individuele gezondheidzorg (IG), basisarts of verpleegkundige. De zorgsector is uitdagend. Dus als u op zoek bent naar banen waar u een belangrijke rol hebt op de werkvloer rondom Deventer, zoek onze (medi interim) zorgvacatures en solliciteer direct!

Deventer zorg vacatures
45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Uw hulp bij het zoeken naar werk in de zorg in Deventer

In plaats van elke dag achter uw computer te kruipen en uw kostbare tijd te besteden aan het zoeken naar online (medi interim) vacatures die bij u passen, waarom zou u dat niet allemaal overlaten aan Bouw-zorg.nl?

Bedenk hoeveel vrije tijd u daarvoor in de plaats krijgt om een hobby op te pakken, een cursus te volgen, belangrijke seminars bij te wonen of gewoon om meer tijd met uw vrienden en gezin door te brengen.

Als uitzendbureau nemen we het privéleven van onze medewerkers en ZZP’ers ter harte, want een gelukkig mens is er twee waard. Daarom nemen we graag het werk dat u besteed aan het zoeken naar een baan van u over.

Dankzij ons netwerk vinden we geweldige (medi interim) kansen die passen bij uw studies en ervaring. Het enige wat u moet doen, is reageren op de vacatures en u inschrijven bij Bouw-zorg.nl om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures en het laatste nieuws.

Deventer zorg vacatures

Recente vacatures

Lees meer over Allround Schilder

Allround Schilder

 • Almelo
 • 19.38 - 24.20
 • 32-40 uur
 • Ben jij een ervaren schilder met oog voor detail? Bouw-Zorg zoekt een Allround Schilder die zelfstandig projecten kan aanpakken en hoogwaardige resultaten levert!
Lees meer over Bouwkundig Tekenaar

Bouwkundig Tekenaar

 • Zwolle
 • 3000.00 - 4000.00
 • 32-40 uur
 • Voor onze opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde tekenaar/constructeur. , Ze bieden een dynamische werkomgeving met uitdagende projecten van diverse omvang.
Lees meer over Timmerman ZZP

Timmerman ZZP

 • Zwolle
 • 35.00 - 45.00
 • 32-40 uur
 • Ben jij klaar voor nieuwe en diverse projecten in regio Zwolle als timmerman?
Lees meer over ZZP Nieuwbouw schilder

ZZP Nieuwbouw schilder

 • Almelo
 • 30.00 - 45.00
 • 32-40 uur
 • Met ons team kun je jouw vakmanschap laten groeien en bijdragen aan indrukwekkende bouwprojecten. Sluit je vandaag nog aan!

Wij willen dat u slaagt in de zorg!

Als u gelukkig bent zijn wij dat ook. Daarom doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de tewerkstelling matcht met het werk waar u van houdt.

Als uitzendbureau van de zorg in Deventer is het ook onze taak om ervoor te zorgen dat u geschikt en klaar bent voor de vacature van uw keuze. Daarom hebben we bij ons eerste contact een kennismakingsgesprek.

Nadien zorgen we ervoor dat u alles weet wat u moet weten om vanaf de eerste dag met een prettig en goed gevoel te gaan werken.

Bent u aan het werk dankzij onze zorg vacatures? Dan staan wij altijd open voor uw eerlijke feedback. En maakt u zich ergens zorgen om, aarzel dan niet om ons te contacteren? Wij doen ons uiterste best om jouw zorgen weg te nemen, omdat we om u geven.

Benieuwd geworden? Neem dan nu contact met ons op zodat we kunnen zoeken naar de passende vacature in Deventer. Met of zonder een aantal jaar ervaring.

Zorg vacatures in Deventer
Zorg vacature Deventer

Kies de zorg vacature in Deventer die het best bij u past

Besluit u samen te werken met Bouw-zorg.nl voor een baan in de zorg, dan word u zeker niet voor de wolven gegooid. U kiest zelf de baan die bij u past.

Bovendien komt u nooit in een slechte positie terecht. Ook staan we aan uw zijde bij elke stap die u neemt in uw nieuwe baan voor het beantwoorden van al jouw vragen.

Ga de uitdaging aan en laat van u horen! Wij laten u graag werken in de zorgsector! Met Bouw-zorg ben u aan het juiste adres!