Uitzendbureau Deventer zorg

Bent u op zoek naar een uitzendbureau van de zorg in Deventer?

Bouw-Zorg is het beste uitzendbureau in Deventer als het gaat om het vinden van banen in de zorg. Wij hebben jarenlange ervaring en werken samen met de beste werkgevers in regio Deventer.

Dus wat uw kwalificaties en ervaring ook zijn, wij kunnen een mooie nieuwe kans voor u vinden.

U wilt waarschijnlijk zo snel mogelijk aan de slag, dus wij werken er hard aan om het proces voor jou zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. We weten hoe belangrijk het voor u is om snel en zonder gedoe de juiste baan te vinden.

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten!

Zorg vacatures Deventer

Bouw-zorg: snel de perfecte baan in de zorg vinden

Het kan moeilijk zijn om op eigen houtje een baan te vinden, omdat u vaak tegenover honderden andere mensen staat die net als u op zoek zijn naar de baan van hun dromen. Daarom kan uw zoektocht u al snel ontmoedigen. Mogelijk ook door gebrek aan werkaanbiedingen en sollicitatieaanvragen die onbeantwoord blijven.

We weten het maar al te goed: zoeken naar werk is niet leuk. Bovendien vraagt het veel tijd en is het ontzettend saai om dag in dag uit door vacatures te lopen. Het is iets wat u uren, dagen en weken kan bezighouden. Dat allemaal zonder resultaat.

Maar als u vertrouwt op Bouw-zorg.nl vervaagt het licht aan het einde van de tunnel niet. Integendeel, als uitzendbureau in Deventer voor zorg zorgen we voor opwindende jobs waar u alleen maar enthousiast van wordt.

Ontdek het voor uwzelf en bekijk vandaag nog als medewerker of ZZP’er onze vacatures voor verpleegkundige, helpende en verzorgende in de thuiszorg en zoveel meer.

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Jouw hulp bij het zoeken naar werk in de zorg in Deventer

In plaats van elke dag achter uw computer te kruipen en uw kostbare tijd te besteden aan het zoeken naar online vacatures die bij u passen, waarom zou u dat niet allemaal overlaten aan Bouw-zorg.nl?

Bedenk hoeveel vrije tijd u daarvoor in de plaats krijgt om een hobby op te pakken, een cursus te volgen, belangrijke seminars bij te wonen of gewoon om meer tijd met uw vrienden en gezin door te brengen.

Als uitzendbureau nemen we het privéleven van onze medewerkers en ZZP’ers ter harte, want een gelukkig mens is er twee waard. Daarom nemen we graag het werk dat u besteed aan het zoeken naar een baan van u over.

Dankzij ons netwerk vinden we geweldige kansen die passen bij uw studies en ervaring. Het enige wat u moet doen, is reageren op de vacatures en u inschrijven bij Bouw-zorg.nl om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures en het laatste nieuws.

Deventer zorg vacatures

Recente vacatures

Lees meer over Verzorgende IG ZZP

Verzorgende IG ZZP

 • Deventer
 • 35.00 - 40.00
 • 16-24 uur
 • Ben jij dé Verzorgende IG ZZP die wij zoeken? Bouw-Zorg heeft de leukste opdrachtgevers in het netwerk!
Lees meer over Schilder

Schilder

 • Apeldoorn
 • 18.38 - 24.20
 • 32-40 uur
 • Wil je aan leuke project(en) werken als schilder? kom vanaf dit seizoen bij ons en ga niet meer weg 🙂
Lees meer over Helpende (plus)

Helpende (plus)

 • Zwolle
 • 2139.72 - 2717.96
 • 16-24 uur
 • Op detacheringsbasis werken als Helpende (plus)? Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers!

Wij willen dat u slaagt in de zorg!

Als u gelukkig bent zijn wij dat ook. Daarom doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de tewerkstelling matcht met het werk waar u van houdt.

Als uitzendbureau van de zorg in Deventer is het ook onze taak om ervoor te zorgen dat u geschikt en klaar bent voor de vacature van jouw keuze. Daarom hebben we bij ons eerste contact een kennismakingsgesprek.

Nadien zorgen we ervoor dat u alles weet wat u moet weten om vanaf de eerste dag met een prettig en goed gevoel te gaan werken.

Bent u aan het werk dankzij onze zorg vacatures? Dan staan wij altijd open voor uw eerlijke feedback. En maakt u zich ergens zorgen om, aarzel dan niet om ons te contacteren? Wij doen ons uiterste best om jouw zorgen weg te nemen, omdat we om u geven.

Zorg vacatures in Deventer
Zorg vacature Deventer

Kies de zorg vacature in Deventer die het best bij u past

Besluit u samen te werken met Bouw-zorg.nl voor een baan in de zorg, dan word u zeker niet voor de wolven gegooid. U kiest zelf de baan die bij u past.

Bovendien komt u nooit in een slechte positie terecht. Ook staan we aan uw zijde bij elke stap die u neemt in uw nieuwe baan voor het beantwoorden van al jouw vragen.

Ga de uitdaging aan en laat van u horen!Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.