Hét detacheringsbureau in de bouw

Bent u op zoek naar een nieuwe baan in de bouw en wilt u een detacheringsbureau inschakelen?

Wij zijn het beste detacheringsbureau in de bouw en wij kunnen u helpen bij het vinden van uw droombaan. Met onze hulp kunt u snel aan de slag bij een nieuwe werkgever.

Via ons kunt u aan de slag bij enkele van de grootste bouwbedrijven in Nederland. We hebben veel vacatures in verschillende delen van het land, zodat u gemakkelijk een vacature kunt vinden die bij u past. Bovendien komen er altijd nieuwe vacatures bij, dus u kunt onze website regelmatig in de gaten houden.

Neem nu contact op met Bouw-Zorg en laat ons u helpen bij het vinden van uw droombaan!

Bouw vacatures Deventer

Waarom werken voor een detacheringsbureau in de bouw?

De beste reden om voor een uitzendbureau te werken is de betrouwbare aansluiting op het werk dat u nodig hebt en wilt.

De uitzend- en wervingsbranche is een industrie die altijd aan het werven is. En dat is niet anders voor ons uitzendbureau in Deventer. Daarom hebben wij verschillende vacatures in de bouw voor u als schilder, timmerman en zoveel meer.

Maar er zijn tal van andere redenen waarom u vandaag nog voor een samenwerking met Bouw-zorg.nl zou moeten kiezen.

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Vind gemakkelijker werkgevers

Wij weten dat werk zoeken niet gemakkelijk is en zelfs vaak een verspilling van tijd en energie kan zijn. Daarom helpen wij u om opgemerkt te worden tussen de vele werkzoekenden.

Bovendien staan we als uitzendbureau in de bouw aan uw zijde om banen te vinden die overeenkomen met uw kwalificaties en privéleven. Dankzij onze netwerken hebben we voor detachering in de bouw ook vaak toegang tot functies die anders niet geplaatst zouden worden.

Bouw vacature Deventer

Recente vacatures

Lees meer over Verzorgende IG ZZP

Verzorgende IG ZZP

 • Deventer
 • 35.00 - 40.00
 • 16-24 uur
 • Ben jij dé Verzorgende IG ZZP die wij zoeken? Bouw-Zorg heeft de leukste opdrachtgevers in het netwerk!
Lees meer over Schilder

Schilder

 • Apeldoorn
 • 18.38 - 24.20
 • 32-40 uur
 • Wil je aan leuke project(en) werken als schilder? kom vanaf dit seizoen bij ons en ga niet meer weg 🙂
Lees meer over Helpende (plus)

Helpende (plus)

 • Zwolle
 • 2139.72 - 2717.96
 • 16-24 uur
 • Op detacheringsbasis werken als Helpende (plus)? Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers!
Deventer bouw vacatures

Val op als werkzoekende

Het zoeken naar een baan is meestal een onpersoonlijk proces. U staat alleen tussen honderden andere werkzoekenden, waardoor u zich klein en niet goed genoeg voelt. Vooral als u meermaals bent afgewezen.

Maar Bouw-zorg.nl maakt het persoonlijk, want wij geven om u! Wij geven u niet alleen het vertrouwen dat u nodig hebt, maar boosten alles wat u in zich hebt om met een goed gevoel aan het werk te gaan.

Als detacheringsbureau in de bouw werken we een-op-een met al onze medewerkers en ZZP’ers om ervoor te zorgen dat ze in aanmerking komen voor functies die passen bij hun vaardigheden en behoeften.

Daarnaast staan we altijd klaar om feedback te ontvangen, een luisterend oor te bieden bij problemen en zorgen weg te nemen door al uw vragen te beantwoorden.

Volwaardige partner

Kortom, wij zijn een volwaardige partner voor u bij het zoeken naar werk. En daar houdt het niet op, want we zijn ook altijd geïnteresseerd in het succes van onze medewerkers en ZZP’ers.

Als u gelukkig bent, zijn wij dat ook! Daarom doen we er alles aan om voor u de baan van uw dromen te vinden.

Bovendien verplichten wij u nergens toe. Met andere woorden: u kiest uit onze vacatures de baan die het beste past bij uw wensen en behoeften.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures Deventer

Behoud uw vrijheid

Bouw-zorg.nl is ook een detacheringsbureau in de bouw voor een zzp. Wij verwelkomen dus niet alleen enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, maar ook zzp’ers.

Als zzp’er heeft u uiteraard gekozen voor vrijheid en flexibiliteit, wat een grote troef is als u uzelf verbindt met Bouw-zorg.nl. Wij hebben heel wat vacatures in de bouw voor zzp’ers.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over facturen en andere administratieve taken. Werken als zzp’er voor Bouw-zorg.nl betekent dat u zich volledig kunt richten op uw vakkundigheid, want wij doen de rest.

Of u nu overweegt om als medewerker of als zzp’er het team van Bouw-zorg.nl te versterken, wij zoeken naar de beste banen voor u. Contacteer ons vandaag nog, want we staan te popelen om u te leren kennen!

Liever direct contact?

Dat kan via onderstaand telefoonnummer of email:

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.