Skip to main content

Samenwerken is maatwerk bij Bouw-zorg

Gaat u met Bouw-Zorg samenwerken? Elke samenwerking is belangrijk en elke samenwerking is maatwerk. Bouw-Zorg biedt standaard een breed pakket aan diensten. Er staat niet voor niets personeelsdiensten in onze naam. Wij bieden detacheringen, werving en selectie en zzp-bemiddeling aan en Adhoc diensten aan.

Wij hebben een flinke ervaring met detachering en uitzenden binnen de zorg en bouw. Dit maakt dat wij goed kunnen inspelen op vraagstukken uit deze markten. Wij durven dan ook te garanderen dat wij dagelijks interessante kandidaten spreken die wellicht morgen voor u aan de slag kunnen gaan!

Ons wervingsproces:

werven

BEGINT MET EEN MOOIE VACATURETEKST!

Het opstellen van een aantrekkelijke vacature tekst is essentieel voor het aantrekken van de meest gekwalificeerde kandidaten. Met meer dan 20 miljoen vacatures op bijvoorbeeld Indeed, kan een goede functieomschrijving de vacature laten opvallen tussen de rest. De vacature die we uitzetten is dan ook meer een manier om een bedrijf te promoten bij de toekomstige uitzendmedewerker of detachering.

Van alle kandidaten die reageren, bekijken wij de CV,  bellen referenties na, identificeren wij en inventariseren wij de wensen.

Wie gaat er nu bij u aan het werk?

Hierna voeren wij persoonlijke sollicitatiegesprekken met alle kandidaten, zodat wij deze later perfect kunnen matchen aan uw functie-eisen en bedrijfscultuur. Bouw-Zorg heeft deze werving al gedaan en heeft potentiële kandidaten al aangenomen om bij u opdrachten te vervullen of diensten in te vullen. Dit alles is dus al klaar voordat de kandidaat bij u op gesprek komt. Wij doen er alles aan om de plaatsing meteen tot een succes te maken.

We gaan aan het werk!

Kandidaten kunnen al vanaf 4 uur per week bij u diensten aannemen, dit komt voor in de Zorg. In de bouw zal men vaak voor 32-40 uur bij u aan de slag gaan. Samen bepalen we of het om een detachering, diensten of korte termijnsopdracht gaat. Wij houden uw CAO (inlenersbeloning) aan en spreken een basistarief met u af. We kunnen ook een Samenwerkingsovereenkomst sluiten als er meerdere medewerkers frequenter bij u aan de slag gaan.  

Zijn we beiden akkoord? Dan gaat de medewerker bij u aan de slag.

Klaar en vergeten?

Nee, zeker niet! Uiteraard blijven wij vanuit Bouw-Zorg in nauw contact staan met de desbetreffende medewerker, zodat wij snel en adequaat op alle vragen kunnen reageren. Wij verwerken alle gewerkte uren digitaal, zodat er geen fouten in de facturen gemaakt worden. We verzorgen scholing voor de medewerker en doen werkbezoeken. Tevens hebben onze medewerkers toegang tot ons vitaliteitsprogramma, om gezond en fit te blijven. Alles om een blijvende samenwerking te garanderen.


Vandaag nog starten met de samenwerking?

Benieuwd naar wat Bouw-Zorg voor uw bedrijf kan betekenen? Vul hieronder ons contactformulier in.