HÉT DETACHERINGSBUREAU ZORG 

Bent u op zoek naar een nieuwe kans in de zorg?

Bouw-Zorg is het beste detacheringsbureau in de zorg. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het vinden van uw perfecte vacature in de zorg. Met onze hulp kunt u snel aan de slag bij een nieuwe werkgever!

U komt te werken in een interessante en uitdagende omgeving waar u uw vaardigheden en kennis kunt inzetten. Ook krijgt u goede ondersteuning van uw collega’s zodat u zich snel kunt aanpassen aan de nieuwe werkplek.

Neem vandaag nog contact op met Bouw-Zorg en laat ons u helpen bij het vinden van uw volgende kans in de zorg! Een vast dienstverband is zo gevonden. Diverse zorginstellingen zijn op zoek naar extra personeel!

Bouw vacatures Deventer

ONTDEK DE VOORDELEN VAN EEN DETACHERINGSBUREAU ZORG

Bent u een zorgprofessional die op zoek is naar een passende opdracht waarin u uzelf gaat blijven ontwikkelen in uw vakgebied, maar weet u niet waar te beginnen? Waarom niet samenwerken met een zorg detacheringsbureau? Wij staan nauw in contact met een groot netwerk opdrachtgevers die hard op zoek zijn naar professionals zoals u.

Bouw-zorg.nl richt zich op detachering in de zorg. Wij zijn een detacheringsbureau dat de juiste plek is voor u.

Bovendien vind u bij ons vacatures die niet alleen professioneel gericht zijn, maar ook nog eens persoonlijk lonend zijn. Simpelweg omdat wij om u geven. We houden bij het zoeken naar een samenwerking voor u waarvan u kan zeggen; dit is de perfecte match!

Wij blijven continue detacheren in de zorg. We zij op zoek naar allerlei zorgmedewerkers van algemeen verpleegkundigen tot aan een werknemer in de ouderenzorg; wij zijn het beste uitzendbureau voor u als zorgprofessional.

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

HET BESTE Detachering BUREAU DIE GRAAG VOOR JE AAN DE SLAG gaat

Wij als detacheringsbureau voor in de zorgorganisatie zijn een bureau die gaat detacheren voor zorgpersoneel met wensen zoals een bovengemiddeld salaris, een vast contract, een duidelijke opdrachtgever en andere gunstige arbeidsvoorwaarden zoals verlof, werkdruk en leaseauto

NIET ALLEEN GOED VOOR DE ZORGprofessionals DIE OP ZOEK ZIJN NAAR EEN BAAN

Stel je een werkgever die op zoek is naar personeel wat bij u dolgraag bij u in dienst treedt. Ook dan kan u gemakkelijk contact opnemen met ons van Bouw-zorg. Wij kunnen u helpen met zoeken naar zorgprofessionals zoals verpleegkundigen die passen bij u als werkgever.

Binnen een korte periode hebben wij de perfecte werknemers die precies volgens uw werkwijze werken. Wij snappen dat de perfecte match beter werkt dan los een ruime keuze aan zorgpersoneel aan te bieden en hopen dat het een prettige samenwerking tussen u en de professional wordt. Wij snappen dat een persoon die betrokkenheid uitstraalt waardenvoller voor u is dan iemand die geen affiniteit heeft met uw bedrijf.

Recente vacatures

Lees meer over Verzorgende IG (Eerbeek)

Verzorgende IG (Eerbeek)

 • Eerbeek
 • 2500.00 - 3250.00
 • 32-40 uur
 • Ben jij een gepassioneerde Verzorgende IG op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sluit je aan bij ons team in Eerbeek! In deze rol draag je bij aan de zelfstandigheid en het welzijn van de bewoners, terwijl je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen in de zor
Lees meer over Verzorgende IG Thuiszorg

Verzorgende IG Thuiszorg

 • Lochem
 • 14.00 - 19.00
 • 16-24 uur
 • Verzorgende IG Thuiszorg met minimaal 24 uur in de provincie Gelderland. Lol in je werk en wij zorgen voor de perfecte werkplek.
Lees meer over Verzorgende IG PG Afdeling

Verzorgende IG PG Afdeling

 • Twello
 • 14.48 - 19.33
 • 16-24 uur
 • Wil jij de Regie over je werk, dat wil toch iedereen? interesse? Bel ons! Als Verzorgende IG op de PG afdeling bied je persoonlijke verzorging en begeleiding aan cliënten van onze opdrachtgevers in de buurt van Twello.
Deventer bouw vacatures

GEEN NEGATIEVE RESULTATEN MEER

Als u op eigen houtje werk gaat zoeken, kost het u heel veel tijd en moeite. Bovendien moet u het opnemen tegen verschillende andere kandidaten. Een carrière in de zorgsector lijkt erg ver weg; er is bijnageen zekerheid dat u in een korte tijd die gewenste opdracht kan vervullen.

Wij kunnen u helpen als uitzendbureau om de deuren te openen naar nieuwe situaties. Wij zijn hét detacheringsbureau dat u graag aan de slag gaat aan die ene droom baan.

Wees daarom als eerste op de hoogte van mooie kansen door u in te schrijven bij Bouw-zorg.nl.

Werken voor één werkgever; wij weten wat de wensen zijn

Wij als bureau in de detachering bureau weten wat je belangrijk vindt als je op zoek bent naar je nieuwe job. Natuurlijk zijn zaken zoals flexibiliteit en continuïteit belangrijk. Maar er zijn meer zaken die op orde moeten zijn voor je in dienst komt bij een zorginstelling. Zo weten we wil dat u waardering krijgt, dat het kennismakingsgesprek goed moet aanvoelen en er ruimte moet zijn voor ontwikkeling.

Ter voorbereiding begeleiden wij u graag bij een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij als detacheringsbureau in de zorg eerlijke adviezen en betrouwbare ondersteuning.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures Deventer

detachering bureau Bouw-Zorg: flexibel uw baan gevonden

U kunt ons team versterken als medewerker of zzp’er. Al onze medewerkers genieten van dezelfde ondersteuning. Maar mogelijk stelt u zich vragen bij het werken als zzp’er in de zorg.

Iedereen die het team van Bouw-zorg.nl komt versterken, behoudt de vrijheid in het kiezen van opdrachten. We verplichten niemand tot iets, want wij willen vooral dat u met plezier en gemotiveerd gaat werken.

Bent u een zzp’er? Dan bieden wij u alleen maar voordelen. Via detachering in de zorg vind u wisselende opdrachten en kunt u zelfs een geweldig netwerk uitbouwen. U staat er dus niet meer alleen voor.

Bovendien bent u verlost van alle administratieve rompslomp zoals het maken van facturen. Samenwerken met ons betekent geen vervelende taken meer!

Dus aarzel niet, wij kijken ernaar uit om u te leren kennen. Schrijf u vandaag nog in als medewerker of zzp’er!

Liever direct contact?

Dat kan via onderstaand telefoonnummer of email:

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.