Hét detacheringsbureau in de zorg

Bent u op zoek naar een nieuwe kans in de zorg?

Bouw-Zorg is het beste detacheringsbureau in de zorg. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het vinden van uw perfecte vacature in de zorg. Met onze hulp kunt u snel aan de slag bij een nieuwe werkgever!

U komt te werken in een interessante en uitdagende omgeving waar u uw vaardigheden en kennis kunt inzetten. Ook krijgt u goede ondersteuning van uw collega’s zodat u zich snel kunt aanpassen aan de nieuwe werkplek.

Neem vandaag nog contact op met Bouw-Zorg en laat ons u helpen bij het vinden van uw volgende kans in de zorg!

Bouw vacatures Deventer

Ontdek de voordelen van werken in de zorg via een detacheringsbureau

Bent u een zorgprofessional die op zoek is naar geweldige werkaanbiedingen in uw vakgebied, maar weet u niet waar te beginnen? Waarom niet samenwerken met een zorg detacheringsbureau?

Bouw-zorg.nl richt zich op het helpen van zorgprofessionals, met veel werkaanbiedingen voor verpleegkundigen, helpenden en verzorgenden. Dit voor zowel bij instellingen als in de thuiszorg.

Bovendien vind u bij ons vacatures die niet alleen professioneel gericht zijn, maar ook nog eens persoonlijk lonend zijn. Simpelweg omdat wij om u geven.

Dus als u net afgestudeerd bent van een medische opleiding of gewoon op zoek bent naar een verandering van werkomgeving, dan is onze detachering in de zorg iets voor u.

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Onmiddellijke toegang tot de beste kansen

U weet waarschijnlijk al dat er veel mooie kansen zijn in de zorg en dat is een van de redenen waarom u voor dit carrière pad hebt gekozen. Maar weet u echter ook waar u de beste banen moet zoeken?

Bouw-zorg.nl vindt de beste werkaanbiedingen voor u, waardoor u al heel veel tijd en energie bespaart. Uw vaardigheden en interesses worden door ons beoordeeld. Hierdoor kunnen we deze goed matchen met vacatures die aansluiten bij uw behoeften.

Bouw vacature Deventer

Recente vacatures

Lees meer over Verzorgende IG ZZP

Verzorgende IG ZZP

 • Deventer
 • 35.00 - 40.00
 • 16-24 uur
 • Ben jij dé Verzorgende IG ZZP die wij zoeken? Bouw-Zorg heeft de leukste opdrachtgevers in het netwerk!
Lees meer over Schilder

Schilder

 • Apeldoorn
 • 18.38 - 24.20
 • 32-40 uur
 • Wil je aan leuke project(en) werken als schilder? kom vanaf dit seizoen bij ons en ga niet meer weg 🙂
Lees meer over Helpende (plus)

Helpende (plus)

 • Zwolle
 • 2139.72 - 2717.96
 • 16-24 uur
 • Op detacheringsbasis werken als Helpende (plus)? Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers!
Deventer bouw vacatures

Geen negatieve resultaten meer

Als u op eigen houtje werk gaat zoeken, kost het u heel veel tijd en moeite. Bovendien moet u het opnemen tegen verschillende andere kandidaten.

Ook zijn er veel zorginstellingen die zich wenden tot een detacheringsbureau in de zorg om gekwalificeerde kandidaten te vinden voor hun vacatures. Dit betekent dat er veel werkaanbiedingen zijn waar u alleen maar van hoort via uitzendbureaus in de zorg.

Wees daarom als eerste op de hoogte van mooie kansen door u in te schrijven bij Bouw-zorg.nl.

Toegang tot ondersteuning

Al onze medewerkers en zzp’ers profiteren van onze ondersteuning. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het opfrissen van uw cv of sollicitatievaardigheden? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Bij Bouw-zorg.nl willen we dat u zich met succes aanmeldt voor een van onze openstaande vacatures. Daarom doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen wanneer u aan dit proces begint. En ook zodra u gaat werken, blijven we aan uw zijde staan om u te helpen met eventuele problemen of vragen.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures Deventer

Als u gelukkig bent, zijn wij dat ook

U kunt ons team versterken als medewerker of zzp’er. Al onze medewerkers genieten van dezelfde ondersteuning. Maar mogelijk stelt u zich vragen bij het werken als zzp’er in de zorg.

Iedereen die het team van Bouw-zorg.nl komt versterken, behoudt de vrijheid in het kiezen van opdrachten. We verplichten niemand tot iets, want wij willen vooral dat u met plezier en gemotiveerd gaat werken.

Bent u een zzp’er? Dan bieden wij u alleen maar voordelen. Via detachering in de zorg vind u wisselende opdrachten en kunt u zelfs een geweldig netwerk uitbouwen. U staat er dus niet meer alleen voor.

Bovendien bent u verlost van alle administratieve rompslomp zoals het maken van facturen. Samenwerken met ons betekent geen vervelende taken meer!

Dus aarzel niet, wij kijken ernaar uit om u te leren kennen. Schrijf u vandaag nog in als medewerker of zzp’er!

Liever direct contact?

Dat kan via onderstaand telefoonnummer of email:

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.