Bouw-Zorg

Hét bureau voor detachering in de bouw

Ben jij werkzaam  in de bouw en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Adem jij de bouw en mis jij toch iets in je huidige functie? Bouw-Zorg.nl kijkt samen met jou naar de beste banen binnen de bouw!

Werken in de bouw?

Een mooie nieuwe Baan in de Bouw? Dan is bouw-zorg.nl dé partner om deze stap mee te zetten!

De werknemers voelen zich vaak echt onderdeel van het bedrijf: de betrokkenheid is hoog. Er is daarnaast natuurlijk altijd werk in deze branche, wij weten zeker, dat wij een geweldig mooie uitdaging voor jou hebben. Klik hier om ze te bekijken.

Bouw-Zorg.nl heeft veel leuke werkplekken voor jou beschikbaar en we helpen je graag aan een plek die precies bij jou past. Door een goed en persoonlijk gesprek te voeren met jou en te kijken waar jouw krachten, wensen en behoeften liggen maken wij de juiste match.

Zo zorgen wij er samen voor dat jij met plezier kan werken binnen de bouw!

Waarom werken in de bouw?

De bouw is natuurlijk een innovatieve sector en geen dag is hetzelfde! In deze sector vinden er continu vernieuwingen plaats. En dat betekent dat dit voor jou als werknemer in de bouw ook verandering kan gaan brengen. Wie weet ga je wel meewerken aan nieuwe bouwmethoden of nieuwe productieprocessen.

Dit is natuurlijk een mooie uitdaging. Als jij het leuk vindt om in een innovatieve sector te werken, is de bouw zeker een aanrader. Er komen steeds meer technologische ontwikkelingen, waar jij wellicht ook wel gebruik van gaat maken in de toekomst.

Werken in de bouw via Bouw-Zorg?

Neem dan contact op door middel van onderstaand formulier. Wij leren jou graag kennen. Ga jij je nieuwe uitdaging aan in de bouw via Bouw-Zorg?

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.