Zoekt u flexwerkers om diensten in te vullen, heeft u tijdelijke vakkrachten of vaste medewerkers nodig?

Opdrachtgever geeft vacature aan intercedent van uitzendbureau voor zorg en bouw werkBouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV is specialist op het gebied van Bouw, Schilders en Zorg. Binnen deze branches bieden wij de volgende diensten aan:

  • Flexwerkers
  • Uitzendkrachten
  • Detachering
  • Werving en Selectie
  • HR Advisering

Bouw-Zorg.nl is een uitzendbureau met een breed aanbod van personeelsdiensten. Als personeelsbemiddelaar zetten wij die extra stap om de opdrachtgever en werknemer van dienst te zijn. Zo zorgen wij dat er de beste match ontstaat. Wij doen dit door met u om tafel te gaan, u beter te leren kennen en een goede relatie met u op te bouwen. Wij streven ernaar om met al onze relaties persoonlijk contact te houden en maatwerk te bieden.

Opdrachtgever worden

Als u bij ons opdrachtgever wil worden doen wij er alles aan om zo snel mogelijk de juiste werknemer bij u te plaatsen. Dit doen wij door persoonlijk met u in gesprek te gaan. Wij brengen uw wensen in kaart en schrijven hier vervolgens een pakkende vacature op. Deze vacature zetten wij vervolgens uit bij meerdere jobboards of we stellen gelijk een kandidaat uit ons netwerk voor.

Wanneer we de juiste kandidaat/kandidaten gevonden hebben, plannen we natuurlijk een gesprek zodat u kennis kunt maken met de kandidaat en kan beslissen of deze kandidaat past bij uw organisatie.

Digitaal

Bouw-Zorg.nl werkt volledig digitaal. Dit betekent dat wij al onze inschrijvingen, contracten, facturen en urenbriefjes online verwerken. Wij vinden het belangrijk om papierloos te werk te gaan, omdat we op deze manier duurzamer kunnen werken. Daarnaast versnelt het de werkprocessen, waardoor we meer tijd hebben om voor u de juiste kandidaat te vinden.


Uw contactpersonen

Jurgen van der Scheer
Algemeen directeur &
Contactpersoon sollicitaties
+31 570 234 026
+31 628 646 456
jurgen@bouw-zorg.nl

 

Diana van der Scheer
Contactpersoon Administratie & Planning
+31 570 234 026
+31 646 29 6750
diana@bouw-zorg.nl

Boven aan de pagina kunt u zien in welke branches en bij welke functies wij u van dienst kunnen zijn.

 

 

Vervolgens kunt u rechtstreeks contact opnemen met Diana of Jurgen. U kunt natuurlijk ook via onderstaand formulier uw vacature aanmelden.
 

Aanmelden vacature

Uren accorderen opdrachtgever