wij zijn…

Uw partner voor personeelsvraagstukken in de Zorg en de Bouw

Bouw-Zorg is de gedegen partner voor al uw personeelsvraagstukken in de Zorg en in de Bouw. Doch onze branche ervaring gaat verder dan onze 2 specialismes. Door werkervaring en netwerk hebben wij ook veel kennis van Installatietechniek, Elektrotechniek, Metaal en Horeca.

We zijn actief als detacheringsbureau, uitzendbureau en bemiddelingsbureau voor ZZP en klein zelfstandigen.

De branches waarin wij werken

Bouw

Wij hebben een groter verzorgingsgebied voor de bouw, deze omspant Overijssel en Gelderland.
hierbinnen hebben wij 2 specialismen, namelijk de echte bouwbedrijven en de Schildersbedrijven. Zoekt u een Timmerman of Schilder, dan bent u aan het goede adres. Jurgen van der Scheer is dan uw aanspreekpunt.

Zorg

De Zorg is Bouw-Zorg oudste specialisme en deze is op 1-8-2016 gestart. Mede-eigenaar Diana Guseva werkte toen zelf nog gedeeltelijk in de Zorg, iets wat ze tot de dag van vandaag nog steeds incidenteel doet om feeling met de Zorg te houden. We weten zeer goed wat er speelt en richten ons op de VVT, GGZ en gehandicaptenzorg. We zijn een detacheerder, die medegespecialiseerd is in het invullen van spoed opdrachten en openstaande diensten op de korte en middellange termijn.

Overige branches

Onze werkwijze voor de Zorg leent zich ook heel goed voor Shift opvulling in de Horeca. Daarnaast is de kennis en ervaring die wij hebben in personeelsvraagstukken in de Bouw belangrijk bij het vinden van personeel in de Installatietechniek, Elektrotechniek en Metaal . We ondersteunen ook graag bij het vinden van goed en gemotiveerde medewerkers in branches waar we nog niet actief zijn. Geen ervaring, betekend niet dat wij niet de medewerker voor u kunnen vinden. We vernemen uw vragen graag.

Waar zijn wij allemaal Actief?

kwartaal overzicht

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medewerkers
1323
Ingevulde diensten

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.