Skip to main content

Uw partner voor personeelsvraagstukken in de Zorg en de Bouw

Bouw-Zorg Personeeldiensten - Opdrachtgevers voor personeelsdiensten
Bouw-Zorg Personeeldiensten - Opdrachtgevers voor ZZP'ers

Bouw-Zorg is een veelzijdige partner voor al uw personeelsvraagstukken in de zorg en bouwsector, en ons aanbod aan expertise en diensten gaat verder dan dat. Naast onze ruime ervaring in de zorg en bouw, beschikken we ook over uitgebreide kennis van andere vakgebieden, zoals installatietechniek, elektrotechniek, metaal en horeca.

Als detacheringsbureau, uitzendbureau en bemiddelingsbureau voor ZZP’ers en klein zelfstandigen, zijn wij in staat om flexibele en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan onze klanten en kandidaten. Of het nu gaat om tijdelijke opdrachten of vaste banen, wij zorgen voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer.

Onze specialisten zijn zeer bekwaam in het werven, selecteren en plaatsen van gekwalificeerde professionals voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor een uitgebreid screening proces, zodat we de kandidaten met de juiste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid kunnen vinden voor elke specifieke functie.

Naast onze diensten als detacheringsbureau, uitzendbureau en bemiddelingsbureau, bieden wij ook opleidingen en trainingen aan voor onze medewerkers. Hierdoor kunnen zij zich verder ontwikkelen en groeien in hun carrière.

Kortom, Bouw-Zorg is de perfecte partner voor al uw personeelsvraagstukken en biedt oplossingen op maat voor elke uitdaging.

Logo Bouw-Zorg - rechthoekig
Bouw-Zorg
Bouw-Zorg Zorg Groep voor ZZP

De branches waarin wij werken

Loondienst of ZZP?

Welkom bij ons bemiddelings- en uitzendbureau, dat een uitgebreid verzorgingsgebied bestrijkt, met name in de regio’s Overijssel en Gelderland. Binnen deze regio’s bieden wij gespecialiseerde diensten aan, gericht op zowel Zorg bedrijven als op Bouwbedrijven. Voordat u verder gaat, vragen wij u eerst om in de foto boven deze tekst te kiezen tussen de opties voor zzp’ers of werknemers in loondienst. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, staat Jurgen van der Scheer klaar om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden.

2 specialismen!

Zorg en Bouw

Welkom bij Bouw-Zorg, als bemiddelaar en uitzendbureau hebben wij twee kernspecialisaties: de Bouw en de Zorg. Wij bedienen een uitgestrekt werkgebied dat zich richt op Overijssel en Gelderland. In de bouwsector bieden wij personeel en zelfstandigen aan voor zowel bouwbedrijven als schildersbedrijven. Voor uw behoeften in de zorgsector staan wij paraat met gespecialiseerde oplossingen voor Verpleging, Verzorging, en Thuiszorg (VVT), Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Kinderdagopvang en gehandicaptenzorg.

Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de perfecte match voor uw projecten of zorgbehoeften.

Overige branches

Onze werkwijze voor de Zorg leent zich ook heel goed voor Shift opvulling in de Horeca. Daarnaast is de kennis en ervaring die wij hebben in personeelsvraagstukken in de Bouw belangrijk bij het vinden van personeel in de Installatietechniek, Elektrotechniek en Metaal . We ondersteunen ook graag bij het vinden van goed en gemotiveerde medewerkers in branches waar we nog niet actief zijn. Geen ervaring, betekend niet dat wij niet de medewerker voor u kunnen vinden. We vernemen uw vragen graag.

Waar zijn wij allemaal Actief?

overzicht 2023

56
Opdrachtgevers
53
Steden
113
Medewerkers
15750
diensten