wij zijn…

Uw partner voor personeelsvraagstukken in de Zorg en de Bouw

Bouw-Zorg is een veelzijdige partner voor al uw personeelsvraagstukken in de zorg en bouwsector, en ons aanbod aan expertise en diensten gaat verder dan dat. Naast onze ruime ervaring in de zorg en bouw, beschikken we ook over uitgebreide kennis van andere vakgebieden, zoals installatietechniek, elektrotechniek, metaal en horeca.

Als detacheringsbureau, uitzendbureau en bemiddelingsbureau voor ZZP’ers en klein zelfstandigen, zijn wij in staat om flexibele en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan onze klanten en kandidaten. Of het nu gaat om tijdelijke opdrachten of vaste banen, wij zorgen voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer.

Onze specialisten zijn zeer bekwaam in het werven, selecteren en plaatsen van gekwalificeerde professionals voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor een uitgebreid screening proces, zodat we de kandidaten met de juiste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid kunnen vinden voor elke specifieke functie.

Naast onze diensten als detacheringsbureau, uitzendbureau en bemiddelingsbureau, bieden wij ook opleidingen en trainingen aan voor onze medewerkers. Hierdoor kunnen zij zich verder ontwikkelen en groeien in hun carrière.

Kortom, Bouw-Zorg is de perfecte partner voor al uw personeelsvraagstukken en biedt oplossingen op maat voor elke uitdaging.

Logo Bouw-Zorg - rechthoekig
Bouw-Zorg
Bouw-Zorg Zorg Groep voor ZZP

De branches waarin wij werken

Bouw

Wij hebben een groter verzorgingsgebied voor de bouw, deze omspant Overijssel en Gelderland.
hierbinnen hebben wij 2 specialismen, namelijk de echte bouwbedrijven en de Schildersbedrijven. Zoekt u een Timmerman of Schilder, dan bent u aan het goede adres. Jurgen van der Scheer is dan uw aanspreekpunt.

Zorg

De Zorg is Bouw-Zorg oudste specialisme en deze is op 1-8-2016 gestart. Mede-eigenaar Diana Guseva werkte toen zelf nog gedeeltelijk in de Zorg, iets wat ze tot de dag van vandaag nog steeds incidenteel doet om feeling met de Zorg te houden. We weten zeer goed wat er speelt en richten ons op de VVT, GGZ en gehandicaptenzorg. We zijn een detacheerder, die medegespecialiseerd is in het invullen van spoed opdrachten en openstaande diensten op de korte en middellange termijn.

Overige branches

Onze werkwijze voor de Zorg leent zich ook heel goed voor Shift opvulling in de Horeca. Daarnaast is de kennis en ervaring die wij hebben in personeelsvraagstukken in de Bouw belangrijk bij het vinden van personeel in de Installatietechniek, Elektrotechniek en Metaal . We ondersteunen ook graag bij het vinden van goed en gemotiveerde medewerkers in branches waar we nog niet actief zijn. Geen ervaring, betekend niet dat wij niet de medewerker voor u kunnen vinden. We vernemen uw vragen graag.

Waar zijn wij allemaal Actief?

kwartaal overzicht

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medewerkers
1323
Ingevulde diensten

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.