Skip to main content
bouw-zorg

Over Bouw-Zorg.nl

Wij zijn Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV

Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV, ook wel Bouw-Zorg of Bouw en Zorg is de werkgever, detacheerder, zzp bemiddelaar en uitzender voor de Zorg en de Bouw in Overijssel en Gelderland. Sinds 2016 bieden wij professionals in de Zorg en de Bouw de eerste of volgende stap in hun carrière als medewerker bij Bouw-Zorg. De startende professional die geen of weinig ervaring heeft is bij Bouw-Zorg ook aan het goede adres.

Onze missie

Bouw-Zorg streeft ernaar om van ‘werken in de uitzendbranche’ een mooie carrière te maken in plaats van een tijdelijk tussenstation. Wij bieden onze medewerkers een maatwerk traject, waarbij rekeninghouden met persoonlijke situatie, uren, salaris,  toekomstvisie, opleidingen en een goede balans tussen werk en privé.

Waarom werken via Bouw-Zorg?

Werken via Bouw-Zorg betekent dat er naar je geluisterd wordt. Dat je weet dat wij er alles aan doen om elke werkdag een werkfeestje te laten zijn. Wij begeleiden je bij elke stap, maar jij neemt de besluiten. Zo doe je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Elke dag weer, terwijl je zekerheid van werk en inkomen hebt.
Bouw-Zorg is een Carrière en wij verwelkomen je graag als medewerker van ons Team. 

Maak kennis met ons team

jurgen

Jurgen van der scheer

Algemeen Directeur,
contactpersoon recruitement & opdrachtgever bouw en zorg.
jurgen@bouw-zorg.nl

diana

Diana Guseva

Operationeel Directrice &
Contactpersoon Administratie & Planning
diana@bouw-zorg.nl

tara

Tara

Kantoorhond
Je hoeft niet bang te zijn! Ik kom alleen maar kroelen.