Bouw-Zorg

Jouw werkgever voor in de Zorg

Ben jij bevoegd in de zorg? Zit mensen helpen in je bloed? Dag in, dag uit voor anderen klaarstaan. Maar wie staat zorgt er voor jou? Als medewerker van Bouw-Zorg.nl zijn wij er ten alle tijden voor jou!

Werken in de zorg?

Waardering staat bij Bouw-Zorg hoog in het vaandel, vaak wordt dit nog wel gemist binnen deze tijd van personeelstekort. Wij zijn er voor jou en willen bijdragen aan jouw werk/privé balans en plezier op je werk. 

Bouw-Zorg medewerkers werken altijd op de leukste werkplekken, een plek die precies bij jou past! Persoonlijk contact en constante samenwerking geeft ons een duidelijk beeld van jouw krachten, wensen en behoeften. Zo zorgen wij er samen voor dat jij met plezier kan werken binnen de zorg!Waarom werken in de zorg?

Als je werkt in de zorg kan je levens veranderen. Jouw werk kan van invloed zijn op individuen, gezinnen en families. Omdat je als zorgverlener helpt bij het behandelen van ziekten en kwalen en een belangrijke rol speelt bij het welzijn van patiënten. Je kan helpen om nieuw leven op de wereld te zetten of cliënten een goede verzorgde oude dag te bieden. Samen met Bouw-Zorg kan jij het verschil maken! 

Werken in de zorg via Bouw-Zorg

Neem dan contact op door middel van onderstaand formulier. Wij leren jou graag kennen. Ga jij je nieuwe carrière aan in de zorg met Bouw-Zorg? 

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.