Skip to main content

ZORG VACATURES BIJ BOUW-ZORG

Bent u gepassioneerd over de zorgsector en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Bouw-Zorg begrijpen we hoe belangrijk het is om een baan te vinden die bij u past. Wij hebben een breed scala aan banen beschikbaar van geestelijke gezondheidszorg tot aan de gehandicaptenzorg. Ook voor werk in de thuiszorg en jeugdzorg kan u terecht bij Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV.

Daarom bieden wij een breed scala aan interessante zorgvacatures aan. Of u nu een ervaren zorgprofessional bent of net uw carrière in de zorg begint, bij Bouw-Zorg vindt u de juiste mogelijkheden om de baan te vinden die bij u past.

Over Bouw-Zorg

Bouw-Zorg staat bekend als een betrouwbare partner in de zorgsector. Wij hebben een uitgebreid netwerk van zorginstellingen en organisaties, waardoor wij in staat zijn om interessante vacatures aan te bieden.

Ons team van experts werkt nauw samen met zorgprofessionals en werkgevers om de perfecte match te vinden. Bij Bouw-Zorg vinden wij kwaliteit en tevredenheid erg belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in werk vinden in de zorg en welzijn sector. Of u nou op mbo niveau 3 zit, een parttime baan wil of liever wil werken in de provincie. Bouw-zorg heeft voor ieder wat wils.

Een Breed Scala aan Vacatures

Bij Bouw-Zorg begrijpen we dat de zorgsector divers is en vele verschillende specialisaties omvat. Daarom bieden wij een breed scala aan vacatures aan die aansluiten bij verschillende functies en expertisegebieden.

Of u nu een verpleegkundige, verzorgende, begeleider, therapeut of een andere zorgprofessional bent, bij Bouw-Zorg hebben we interessante vacatures beschikbaar. Zelfs vacatures voor vakantiewerk als huishoudelijke hulp hebben wij beschikbaar.

Werken in de Zorg

Werken in de zorg en welzijn sector wordt door velen gezien als een zwaar beroep. Bijvoorbeeld werken in de thuiszorg; het is meer dan het zijn van een huishoudelijke hulp. U helpt als onderdeel van deze sector in de verpleging veel verantwoordelijkheid.

Maar ook de zorg en welzijn ziekenhuizen banen zijn uitdagend, elke dag is anders, structuur is er wel, maar op een bijzonder niveau. Als je een dienstverband in het ziekenhuis hebt (fulltime of parttime) wordt je hoe dan ook flink uitgedaagd, dus als je hiervan houdt dan is een dienstverband in de thuiszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg wat voor u.

Ook voor MBO niveau

MBO niveau 3 is veel vraag naar in de helpende zorg sector. Dus ook als u een “lagere” opleiding heeft gehad kan u een mooie carrière bouwen in verzorging sector.

WILT U WERKEN IN ARNHEM?

Wanneer u het liefst in Arnhem wil werken kan dat met een Detacheringsbureau in de zorgsector als Bouw-Zorg makkelijk.

Neem contact met ons op of kijk naar onze zorg vacatures Arnhem!

WILT U WERKEN IN DEVENTER?

Wanneer u het liefst in Deventer wil werken kan dat met een Detacheringsbureau in de zorgsector als Bouw-Zorg makkelijk.

Neem contact met ons op of kijk naar onze zorg vacatures Deventer!

WILT U WERKEN IN ENSCHEDE?

Wanneer u het liefst in Enschede wil werken kan dat met een Detacheringsbureau in de zorgsector als Bouw-Zorg makkelijk.

Neem contact met ons op of kijk naar onze zorg vacatures Enschede!

WILT U WERKEN IN ZWOLLE?

Wanneer u het liefst in Zwolle wil werken kan dat met een Detacheringsbureau in de zorgsector als Bouw-Zorg makkelijk.

Neem contact met ons op of kijk naar onze zorg vacatures Zwolle!

Wij richten ons alleen op nieuwe vacatures in de zorg en bouwsector. Wij hebben geen mogelijkheden voor u, als u op zoek bent naar vrijwilligerswerk. Voor kansen in de zorg- en bouwsector kan u contact met ons opnemen.

Hoe Bouw-Zorg u kan helpen met het vinden van een nieuwe baan

Bouw-zorg staat nauw in contact met allerlei cliënten en opdrachtgevers in de zorg en welzijn sector. Zo kunnen wij u de beste banen bieden. Wij bieden allerlei de helpende zorgvacatures aan. Van opleiding MBO niveau tot HBO niveau. Van werk in de stad tot in de provincie. De wijze van bouw-Zorg is heel variërend.

Wij snappen als geen ander dat de zoekopdracht naar de juiste dienstverband in ziekenhuizen of in de thuiszorg een lastige taak is. Wij zijn daarom uiterst geschikt om u te helpen van de juiste ziekenhuis vacatures of thuiszorg vacatures die bij u past.

U vraagt, wij geven

Wij houden rekening met uw wensen. Daarom is ons aanbod in de verzorging sector heel breed. Van vakantiewerk tot werken in een zorggroep of verzorgingshuizen, wij helpen onze cliënten met het vinden van de beste en meest passende banen. Zelfs in de geestelijke gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg hebben wij vacatures beschikbaar.

Het Sollicitatieproces van Bouw-Zorg

Bij Bouw-Zorg maken we het sollicitatieproces eenvoudig en transparant. U kunt onze website bezoeken en de beschikbare zorgvacatures bekijken. Wanneer u een interessante vacature heeft gevonden, kunt u online solliciteren en uw gegevens en cv achterlaten. Ons ervaren team zal uw sollicitatie zorgvuldig beoordelen en contact met u opnemen voor verdere stappen.

Dus als u de geschikte dienstverband voor parttime of fulltime heeft gevonden, klikt u op “soliciteer” en dan doen wij de rest. Als u contact met ons wil opnemen kan u een e mail sturen naar info@bouw-zorg.nl. Wij helpen u maar al te graag aan de juiste vacature zonder beperking.

Voordelen van Werken bij Bouw-Zorg

Werken bij Bouw-Zorg biedt vele voordelen. Naast interessante zorg vacatures bieden wij ook flexibele werktijden en goede arbeidsvoorwaarden. U krijgt de kans om ervaring op te doen bij verschillende zorginstellingen en uw netwerk uit te breiden. Bovendien bieden wij ondersteuning en begeleiding op maat, zodat u zich kunt blijven ontwikkelen in uw carrière.

Werken met een detacheringsbureau in de zorg kan u voorsprong bieden op werk vinden in de zorgsector. Denk aan werk in de verzorgingshuizen. Mede dankzij onze sterke communicatie met werkgevers in de zorgsector is de kans op het vinden van uw droombaan groter.

Wij richten ons alleen op nieuwe vacatures in de zorg en bouwsector. Wij hebben geen mogelijkheden voor u, als u op zoek bent naar vrijwilligerswerk. Voor kansen in de zorg- en bouwsector kan u contact met ons opnemen.

Laat Bouw-Zorg een bijdrage leveren aan de zoekopdracht naar uw droombaan

Bouw-Zorg is dé plek voor zorgprofessionals die op zoek zijn naar interessante vacatures. Met ons uitgebreide netwerk en onze persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat u de juiste carrièrestappen kunt zetten. Wij bieden een breed scala aan zorg vacatures die aansluiten bij uw expertise en wensen.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die Bouw-Zorg te bieden heeft!

Veelgestelde Vragen

1. Welke zorg vacatures biedt Bouw-Zorg aan? Bouw-Zorg biedt een breed scala aan zorg vacatures aan, waaronder functies zoals verpleegkundigen, verzorgenden, begeleiders, therapeuten en nog veel meer. Neem een kijkje op onze website voor het actuele vacatureaanbod.

2. Hoe kan ik solliciteren op een zorg vacature bij Bouw-Zorg? U kunt eenvoudig solliciteren op een zorg vacature bij Bouw-Zorg via onze website. Kies de vacature die u interesseert en vul het sollicitatieformulier in. Voeg uw cv en motivatiebrief toe en klik op verzenden. Ons team zal uw sollicitatie zorgvuldig beoordelen.

3. Wat kan ik verwachten tijdens het sollicitatieproces bij Bouw-Zorg? Bij Bouw-Zorg streven we naar een transparant en efficiënt sollicitatieproces. Na het indienen van uw sollicitatie wordt deze zorgvuldig beoordeeld. Als uw profiel overeenkomt met de vereisten van de vacature, nemen we contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

4. Biedt Bouw-Zorg ook mogelijkheden voor flexibel werken? Ja, bij Bouw-Zorg begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. We bieden verschillende mogelijkheden voor flexibel werken, zoals parttime, fulltime en tijdelijke opdrachten. We streven ernaar om uw werkuren af te stemmen op uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

5. Zijn de vacatures voor banen in de zorgsector altijd beschikbaar? Nee, als u een passende vacature gevonden heeft raden wij aan om snel actie te ondernemen. Ondanks de vraag naar zorgpersoneel hoog is betekend dit niet dat u eeuwig de tijd heeft om te solliciteren.