Bouw-Zorg

Jouw werkgever voor in de Zorg

Ben jij bevoegd in de zorg? Zit mensen helpen in je bloed? Dag in, dag uit voor anderen klaarstaan. Maar wie staat zorgt er voor jou? Als medewerker van Bouw-Zorg.nl zijn wij er ten alle tijden voor jou!

Werken in de zorg?

Waardering staat bij Bouw-Zorg hoog in het vaandel, vaak wordt dit nog wel gemist binnen deze tijd van personeelstekort. Wij zijn er voor jou en willen bijdragen aan jouw werk/privé balans en plezier op je werk. 

Bouw-Zorg medewerkers werken altijd op de leukste werkplekken, een plek die precies bij jou past! Persoonlijk contact en constante samenwerking geeft ons een duidelijk beeld van jouw krachten, wensen en behoeften. Zo zorgen wij er samen voor dat jij met plezier kan werken binnen de zorg!Waarom werken in de zorg?

Als je werkt in de zorg kan je levens veranderen. Jouw werk kan van invloed zijn op individuen, gezinnen en families. Omdat je als zorgverlener helpt bij het behandelen van ziekten en kwalen en een belangrijke rol speelt bij het welzijn van patiënten. Je kan helpen om nieuw leven op de wereld te zetten of cliënten een goede verzorgde oude dag te bieden. Samen met Bouw-Zorg kan jij het verschil maken! 

Expertise en ervaring in zorgvacatures

Bouw-Zorg.nl houdt zich al sinds de oprichting bezig met het vinden van personeel voor de gezondheidszorg. Ons team van deskundigen heeft jarenlange ervaring en is op de hoogte van alle aspecten van de gezondheidszorg.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van contacten in de zorgsector waardoor we snel kandidaten zoals u kunnen vinden die aan de eisen van uw toekomstig werkgever voldoen. Deze expertise betekent ook dat ze weten welke kwalificaties en ervaring nodig zijn voor elke functie en dat ze snel en nauwkeurig de juiste kandidaat kunnen vinden.

Ondersteuning in het vinden van werk in de zorgsector

Naast het leveren van hoogwaardige kandidaten biedt Bouw-Zorg.nl ook uitgebreide ondersteunende diensten voor werknemers. Ons bureau biedt individuele gesprekken om nieuwe werknemers te helpen zich aan te passen aan hun nieuwe functie, evenals doorlopende mentor- en coachingsessies om ervoor te zorgen dat werknemers op de hoogte blijven van ontwikkelingen en trends in de sector.

We bieden ook loopbaanbegeleiding om werknemers te helpen hun sterke en zwakke punten te identificeren, zodat ze hun vaardigheden en kennis in hun gekozen vakgebied kunnen blijven ontwikkelen.

Pas tevreden als u dat bent

Bouw-Zorg.nl is er erg trots op dat we zowel werkgevers als werknemers service van topkwaliteit bieden. We streven ernaar dat iedereen tevreden is over de samenwerking met ons, vanaf het eerste contact tot en met de inwerkperiode, de plaatsing en daarna.

Wij zetten ons in om werkgevers te helpen de best mogelijke kandidaat voor elke functie te vinden en tegelijkertijd werkzoekenden te helpen een functie te vinden waarin u uzelf kan ontplooien in uw gekozen vakgebied. 

Wij willen u graag helpen. Wij snappen dat het vinden naar banen in de zorg lastig kan zijn. Daarom willen wij u graag ondersteunen in deze ontmoedigende taak.

Neem vandaag nog contact op met Bouw-Zorg.nl

Bouw-Zorg.nl is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een betrouwbaar uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de gezondheidszorg.

Onze expertise, ervaring en toewijding aan kwaliteitsdienstverlening onderscheidt ons van andere bureaus op dit gebied; we hebben een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om het succesvol plaatsen van gekwalificeerde kandidaten in geschikte functies binnen de gezondheidszorg, keer op keer.

Werken in de zorg via Bouw-Zorg

Neem dan contact op door middel van onderstaand formulier. Wij leren jou graag kennen. Ga jij je nieuwe carrière aan in de zorg met Bouw-Zorg? 

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.