Bouw vacatures Deventer

Bent u op zoek naar de perfecte baan in de bouw? Dan bent u bij Bouw-Zorg.nl helemaal op het juiste adres. Wij hebben een groot aantal bouw vacatures open staan in Deventer en gaan graag met u op zoek naar de voor uw ideale vacature in de bouw!

Of u nu al werkzaam bent in de bouw en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of juist helemaal nieuw bent in deze bouw sector. Het is zonde om kostbare tijd te verspillen met het zelf zoeken naar bouw vacatures in Deventer, zeker als u niet weet waar u moet zoeken.

Sla hiervoor de handen ineen met Bouw-Zorg.nl. Samen zoeken we de beste baan in de bouw voor u. Neem nu contact op via de website en vind snel uw ideale bouw vacature.

Bouw vacatures Deventer

Waarom werken in de bouw in Deventer?

Met een carrière in de bouw kunt u een aanzienlijke invloed uitoefenen in Deventer en natuurlijk ver daarbuiten. U heeft de mogelijkheid om betrokken te zijn bij het ontwikkelen van leuke en mooie initiatieven in Deventer, die de stad ten goede komen.

Want hoeveel professionals in andere industrieën kunnen naar een gloednieuwe nieuwbouwwijk in Deventer wijzen en zeggen: “Ik heb eraan meegewerkt”? Wat u ook bouwt tijdens uw carrière in de bouw, de dingen die u bouwt, in elkaar timmert of schildert kunnen van groot belang zijn voor de stad Deventer.

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Baan voor het leven

De bouwsector in Deventer groeit voortdurend en moet daardoor steeds meer werknemers werven. Er is niet alleen een toenemende vraag naar bouwvakkers.

Onze recente vacatures laten zien dat ook schilders en timmermannen hard nodig zijn. Dus als u ervoor kiest om in de bouw te werken, kunt u een baan voor het leven krijgen.

Tegenwoordig maken veel industrieën zich zorgen over de invloed van toenemende automatisering op de werkgelegenheid. In de bouw zorgen nieuwe technologieën juist voor meer banen, wat duidelijk blijkt in de branche timmer- en schilderwerken.

Maak daarom snel gebruik van onze openstaande vacatures voor schilder of timmerman door vandaag nog een aanvraag voor een gesprek bij Bouw-Zorg in te dienen. U kunt als ZZP’er of als medewerker aan de slag.

Bouw vacature Deventer

Recente vacatures

Lees meer over Verzorgende IG ZZP

Verzorgende IG ZZP

 • Deventer
 • 35.00 - 40.00
 • 16-24 uur
 • Ben jij dé Verzorgende IG ZZP die wij zoeken? Bouw-Zorg heeft de leukste opdrachtgevers in het netwerk!
Lees meer over Schilder

Schilder

 • Apeldoorn
 • 18.38 - 24.20
 • 32-40 uur
 • Wil je aan leuke project(en) werken als schilder? kom vanaf dit seizoen bij ons en ga niet meer weg 🙂
Lees meer over Helpende (plus)

Helpende (plus)

 • Zwolle
 • 2139.72 - 2717.96
 • 16-24 uur
 • Op detacheringsbasis werken als Helpende (plus)? Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers!
Deventer bouw vacatures

Uw bouw vaardigheden maken het mogelijk in Deventer

De bouw biedt geweldige kansen om vooruitgang te boeken en uw carrière te ontwikkelen. Beginnend in een instappositie krijgt u de kans om nieuwe vaardigheden te leren en na verloop van tijd meer rollen met verantwoordelijkheid op u te nemen.

Terwijl u zich een weg omhoog baant door de rangen, zult u nieuwe manieren vinden om zowel uw geest als uw handen te gebruiken om de klus te klaren. Voor degenen die relatief nieuw zijn in het veld, let op de jongens die al tientallen jaren in de bouw zitten. Ze kennen hun vak omdat ze de hele tijd hard hebben gewerkt, geobserveerd en geleerd.

Samenwerken met uw team om obstakels te overwinnen en problemen op de bouwplaats op te lossen, is een andere manier waarop u uw vaardigheden kunt gebruiken. Bij bouw- of schilderprojecten worden sterke netwerken gevormd omdat iedereen in het team van iedereen afhankelijk is om de klus te klaren.

Wij kijken uiteraard samen naar de perfecte bouw vacature in Deventer voor u. Hierin nemen we ook uw ervaring en kennis mee, zodat deze aansluiten op deze vacatures.

Vergeet de saaie banen van 9 tot 5

Elke bouwplaats brengt nieuwe, interessante uitdagingen met zich mee, waardoor het een veelzijdige baan is met heel wat voordelen. En het beste nieuws is dat u er goed voor betaald wordt.

Dus, of uw passie nu timmeren, bouwen of schilderen is, samen met Bouw-Zorg vind u als medewerker of als ZZP’er in Deventer de meest passende vacature in de bouw!

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures Deventer

Vind nu de perfecte bouw vacature in Deventer

Wilt u de perfecte bouw vacature in Deventer vinden? Wij helpen u daar natuurlijk graag bij!

Neem nu contact op via onderstaand formulier. Wij leren u graag kennen en gaan graag samen op zoek naar de meest geschikte vacature voor u in de bouw in Deventer. Gaat u uw nieuwe uitdaging aan in de bouw via Bouw-Zorg?

Liever direct contact?

Dat kan via onderstaand telefoonnummer of email:

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.