Zorg vacatures Deventer

Vind u uw motivatie en werktevredenheid in de zorgsector en bent u op zoek naar zorg vacatures in Deventer? Bij Bouw-Zorg begrijpen we hoe belangrijk mensen in de zorg zijn, maar daarvoor niet altijd de waardering krijgen die ze verdienen.

Als medewerker van ons team zorgen wij voor de leukste en beste vacatures in de zorg in Deventer. Simpelweg omdat wij uw ervaring, kennis, persoonlijkheid en werktevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Bovendien hebt u als ZZP’er of medewerker bij Bouw-Zorg de touwtjes in handen om de aanbiedingen van meerdere werkgevers te vergelijken.

Op die manier vind u niet alleen de beste werkgevers in de zorgsector, maar ook nog eens een baan die het best bij uw wensen en behoeften past. Vind nu de perfecte zorg vacature in Deventer!

Zorg vacatures Deventer

Waarom werken in de zorg?

Veel mensen beweren dat werken in de zorg de meest bevredigende ervaring is die ze ooit hebben gehad. Als zorgprofessional helpt u anderen in nood en maakt u een verschil in iemands leven.

Door zo’n impact te kunnen hebben op het leven van andere mensen, hebben zorgmedewerkers een zeer gerespecteerde rol in de samenleving.

Loopbanen in de zorg in Deventer zijn onderverdeeld in vele trajecten en specialisaties. Met zoveel verschillende opties waaruit u kunt kiezen, kunt u gemakkelijk de carrière nastreven die het beste bij u past. Dat alles met vaste of flexibele uren.

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

De voordelen van werken in de zorg met Bouw-Zorg

In de zorg is geen enkele dag hetzelfde. De dagelijkse omstandigheden in de zorgomgeving houden iedereen scherp en zorgt ervoor dat u geen saai leven leidt. Deze ervaring werkt zeer stimulerend voor zorgprofessionals, waardoor ze de kans krijgen om in elke situatie het beste uit zichzelf te halen.

Naast zelfontplooiing en werkplezier omvat het deel uitmaken als medewerker van Bouw-Zorg ook andere voordelen. Er zijn tal van carrièremogelijkheden die u kunt nastreven en veelgevraagde banen.

Zo hebben we heel wat vacatures in Deventer in de zorg als verpleegkundige, verzorgende IG en helpende niveau 2. Maar ook de thuiszorg in Deventer vacatures stijgen gestaag.

Tel daarbij op dat u als medewerken en ZZP’er de touwtjes volledig zelf in handen hebt. Of u nu een vaste periode wilt werken of voor losse uren kiest, Bouw-Zorg helpt u gewoon aan opdrachtgevers / klanten met een ruim netwerk. U werkt dus volledig hoe u dat wilt.

Deventer zorg vacatures

Recente vacatures

Lees meer over Verzorgende IG ZZP

Verzorgende IG ZZP

 • Deventer
 • 35.00 - 40.00
 • 16-24 uur
 • Ben jij dé Verzorgende IG ZZP die wij zoeken? Bouw-Zorg heeft de leukste opdrachtgevers in het netwerk!
Lees meer over Schilder

Schilder

 • Apeldoorn
 • 18.38 - 24.20
 • 32-40 uur
 • Wil je aan leuke project(en) werken als schilder? kom vanaf dit seizoen bij ons en ga niet meer weg 🙂
Lees meer over Helpende (plus)

Helpende (plus)

 • Zwolle
 • 2139.72 - 2717.96
 • 16-24 uur
 • Op detacheringsbasis werken als Helpende (plus)? Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers!

Krijg betaald wat u verdient bij Bouw-Zorg

In plaats van te moeten solliciteren bij tientallen werkgevers, kunt u als medewerken en ZZP’er bij Bouw-Zorg verschillende vacatures in de zorg in Deventer vergelijken. Dat zorgt er niet alleen voor dat u gemakkelijker uw volgende baan vindt, maar als zzp’er bouwt u zo ook een mooi klantenbestand op.

Wij voeren een persoonlijk gesprek met u, zodat we precies weten welke werkgevers bij uw profiel passen. Hierdoor besteed u minder tijd aan sollicitatiegesprekken die uiteindelijk niks opleveren.

Kortom, bij Bouw-Zorg vind u uw klanten in de zorg op een slimme manier. Doe daarom vandaag nog uw aanvraag bij Bouw-Zorg.nl om de perfecte zorg vacature in Deventer te vinden! Wij zorgen ervoor dat u elke dag met plezier gaat werken.

Zorg vacatures in Deventer
Zorg vacature Deventer

Vind nu de perfecte zorg vacature in Deventer

Wilt u de perfecte zorg vacature in Deventer vinden? Wij helpen u daar natuurlijk graag bij!

Neem nu contact op via onderstaand formulier. Wij leren u graag kennen en gaan graag samen op zoek naar de meest geschikte vacature voor u in de zorg in Deventer.

Gaat u uw nieuwe uitdaging aan in de zorg via Bouw-Zorg?

Liever direct contact?

Dat kan via onderstaand telefoonnummer of email:

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.