Skip to main content

Jouw carrière begint bij Bouw-Zorg

Bouw-Zorg Personeelsdiensten is de werkgever voor de Zorg en de Bouw in Overijssel, Veluwe en Arnhem. Wij bieden startende en ervaren professionals een mooie carrière in de bouw of in de zorg.

Bouw-zorg is uitgegroeid tot één van de grootste detacheringsorganisaties voor de Zorg en de Bouw in de regio. Wij werken samen met verschillende grote opdrachtgevers en hebben daar goede afspraken mee. Hierdoor kunnen wij al onze medewerkers een maatwerkplan bieden.  Met iedere nieuwe medewerker plannen we een persoonlijk intake gesprek en bespreken we al jouw wensen en ambities. Op basis hiervan gaan wij kijken hoe we dit het beste kunnen matchen met onze opdrachtgevers.

Carrière in de zorg

Werk je voor Bouw-Zorg als medewerker in de zorg, dan betekend dat altijd maatwerk. Detachering, dienstbasis, locatie, soort werk enzovoort, alles wordt met jou besproken! Dit soort voor de al eerder genoemde werk/privé balans en voldoening binnen jouw baan. 

Benieuwd naar onze vacatures en mogelijkheden binnen de zorg? Klik hier beneden op de button.

Carrière in de Bouw

In de bouw krijg je via Bouw-Zorg een baan voor langere tijd. Tijdens jouw intake kijken we naar jouw kwaliteiten en ambities en matchen we die aan één van onze opdrachtgevers. Vervolgens kun je daar voor een vast aantal uren aan de slag.

Klik hieronder op de button om te kijken welke vacatures wij hebben binnen de bouw!

Open sollicitatie

Heb je interesse om als zorgprofessional of bouwprofessional via Bouw-Zorg aan de slag te gaan? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of we een passende baan, vacature of functie voor jou hebben.