Jouw nieuwe baan bij Bouw-Zorg?

Als helpende zorg en welzijn werk je binnen diverse afdelingen in de gezondheidszorg. Je levert je eigen aandeel in verantwoorde en doelmatige zorg. Je helpt de zorgvrager bij diens zorg en ondersteunt bij niet toereikende zelfredzaamheid op lichamelijk en huishoudelijk terrein. Je draagt actief bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van de zorgvrager. Je krijgt binnen deze functie de volledige vrijheid om te werken naar eigen inzicht.

Je mag ook bij al onze opdrachtgevers aan het werk als je dat wilt. Er zitten hier geen beperkingen op. De opdrachtgever besluit zelf of we je in mogen zetten, maar je maakt de keuze uit de diensten zelf.

Geen uren verplichting / Geen werkorders / Geen sociale Dwang om extra te komen werken. Dit is onze manier van Flexpoulen.

Wat wij vragen:

- Helpende zorg en welzijn MBO 2;

- ervaring is gewenst, maar niet strikt noodzakelijk;

- medicatie certificaat is pré;

- Referenties kunnen worden opgevraagd

- Eigen vervoer.

Wat wij bieden:

- CAO loon;

- Wekelijkse betaling;

- Ingepland is ingepland;

- Langdurige inzet;

- Reiskosten vergoeding; - ORT vergoeding;

- Stipte betaling;

- Opleidingen en cursussen;

Over Bouw-Zorg

We geven een andere draai aan de het beeld van werken bij een uitzendbureau! Wij werken voor jou, wij vinden je afdeling, wij vinden je gewenste uren en vinden zelfs gewenste dagdelen.

Onze Kernopvattingen zijn: Samenwerking, duidelijk Rooster, Vaste Flexibiliteit, woord is woord, verantwoordelijkheid nemen en afspraak is afspraak. We werken voor grote en kleine Zorginstellingen en thuiszorgorganisaties.

Personeelsdiensten BV komt graag met je in contact, ook als je op dit moment niet direct op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Het is ook mogelijk om via ons bij een 2e opdrachtgever te werken.

Dus kom voor ons werken en realiseer je dromen door een mooie loopbaan bij Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV!