Skip to main content

Uw partner voor opdrachten voor ZZP’ers in de Zorg en de Bouw

Wij verwelkomen u bij Bouw-Zorg Zorg Groep voor ZZP BV, uw samenwerkingspartner en bemiddelaar voor ZZP’ers in de Zorg en Bouw, daarnaast zijn wij actief in de vakgebieden installatietechniek, elektrotechniek, metaal en horeca. Onze diepgaande expertise en ervaring stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij uw behoeften als organisatie.

Als bemiddelingsbureau voor zzp’ers hebben wij onze dienstverlening  geoptimaliseerd en bieden wij transparantie in onze bemiddelingsstructuur. Wij werken uitsluitend met de laatste modelovereenkomsten en factureren namens de zzp’ers rechtstreeks aan de opdrachtgever, zonder verborgen kosten. Onze bemiddelingsfee voor onze dienstverlening aan u als de opdrachtgever wordt afzonderlijk berekend en komt niet op de factuur van de zzp’er te staan.

Ons streven is het vinden van de perfecte match tussen u als opdrachtgever en de zzp’er, waarbij wij zorgvuldig geselecteerde professionals inzetten met de juiste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid om uw project tot een succes te maken.

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare bemiddelaar die professionele en transparante bemiddeling biedt voor zzp’ers in de zorg en bouwsector, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn graag bereid om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw projectdoelen.

Bouw-Zorg Zorg Groep voor ZZP
Bouw-Zorg

De branches waarin wij werken

Bouw

Binnen ons werkgebied, dat zich uitstrekt over Overijssel en Gelderland, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van zzp’ers voor diverse opdrachten en projecten in de bouwsector. Wij bieden twee specifieke specialismen aan: bouwbedrijven en schildersbedrijven. Als u op zoek bent naar ervaren professionals zoals timmermannen of schilders voor uw projecten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Jurgen van der Scheer staat klaar om u te assisteren en fungeert als uw directe aanspreekpunt. Met zijn uitgebreide ervaring en kennis van de sector kan hij u adviseren en ondersteunen bij het vinden van de juiste zzp’ers voor uw opdrachten. Of het nu gaat om kleine klussen of grootschalige projecten, wij hebben de capaciteit en expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Zorg

Ontdek hoe Bouw-Zorg Zorg Groep voor ZZP BV’s specialisatie in de zorgsector uw zorginstelling kan versterken. Als een bedrijf dat specifiek is opgericht om een specialist te worden in het inzetten van zzp’ers in de zorg, begrijpen wij als geen ander de unieke behoeften en uitdagingen waarmee uw zorgcliënten worden geconfronteerd. Of u nu directeur, inkoper of projectleider bent van uw zorginstelling, u weet dat betrouwbaarheid en snelheid essentieel zijn.

Bij Bouw-Zorg Zorg Groep voor ZZP BV begrijpen we dit volledig. We zijn gespecialiseerd in het snel invullen van spoedopdrachten en openstaande diensten op korte en middellange termijn. U kunt erop vertrouwen dat wij uw instelling voorzien van hooggekwalificeerd personeel, zodat uw zorgcliënten altijd de beste zorg ontvangen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Bouw-Zorg Zorg Groep voor ZZP BV uw zorginstelling kan ondersteunen. Samen kunnen we zorgen voor een naadloze dienstverlening die voldoet aan de specifieke behoeften van uw cliënten en uw instelling naar een hoger niveau tilt.

Overige branches

Onze werkwijze voor de Zorg leent zich ook heel goed voor Shift opvulling in de Horeca. Daarnaast is de kennis en ervaring die wij hebben in personeelsvraagstukken in de Bouw belangrijk bij het vinden van personeel in de Installatietechniek, Elektrotechniek en Metaal . We ondersteunen ook graag bij het vinden van goed en gemotiveerde medewerkers in branches waar we nog niet actief zijn. Geen ervaring, betekend niet dat wij niet de medewerker voor u kunnen vinden. We vernemen uw vragen graag.

Waar zijn wij allemaal Actief?

Overzicht 2023

56
Opdrachtgevers
53
Steden
35
Zelfstandigen
3500
diensten