ZZP Zorg Opdrachten

Bent u een zorgprofessional die op zoek is naar zzp zorg opdrachten? Wilt u de juiste opdracht vinden terwijl u als zzp”er in de zorg werkt?

Bouw-zorg.nl biedt een breed scala aan zorgopdrachten die perfect zijn voor zowel ervaren professionals als mensen die net beginnen als zelfstandige. Wij zorgen ervoor dat al onze opdrachtgevers en freelancers eerlijke tarieven en duidelijke voorwaarden krijgen, zodat er een soepele match ontstaat zonder omwegen. 

Wat doet bouw-zorg.nl?

Bouw-zorg.nl is een online platform dat zorgt voor een soepele match tussen opdrachtgevers en freelancers in de zorgsector. Ons doel is om beide partijen zonder omwegen met elkaar in contact te brengen, zodat zij zich kunnen richten op het vinden van de juiste opdrachten of professionals zoals u die passen bij hun behoeften.

Bouw-zorg.nl houdt zich sinds de oprichting bezig met het verbinden van mensen en zorgen voor eerlijke tarieven en duidelijke voorwaarden, zodat u krijgt wat u nodig hebt uit de werkrelatie.

Bouw-Zorg Zorg Groep voor ZZP
Bouw vacature Deventer
45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten
Bouw vacature Deventer

Hoeveel kan u verdienen met ZZP zorg opdrachten?

In de zorgsector zijn er diverse mogelijkheden voor ZZP’ers om aan de slag te gaan en een mooi inkomen te verdienen. In 2023 wordt het gemiddelde uurtarief van een zelfstandige zorgprofessional geschat op ongeveer €43. Uiteraard zijn er een aantal factoren die invloed hebben op uw uurtarief als zorg ZZP’er, zoals uw functie, niveau, werkervaring en de soort opdrachtgever.

Zo kunnen gespecialiseerde zorgverleners zoals fysiotherapeuten of verpleegkundigen vaak hogere tarieven vragen dan zorgverleners met minder gespecialiseerde kennis en ervaring. Afhankelijk van de manier waarop u als zzp’er in de zorg aanbod vindt, kan uw tarief variëren.

Dit moet u doen voor u kunt beginnen met ZZP zorg opdrachten

Als ZZP’er in de zorg zijn er verschillende stappen die u moet doorlopen voor u aan de slag kan gaan met verschillende zzp zorg opdrachten. Daarnaast moet u voldoen aan de geldende regels en wetten.

Het begint met inschrijving in het BIG-register en bij de KVK. Daarna moet u de vragenlijst van de IGJ invullen en u uzelf aanmelden als nieuwe zorgaanbieder. Het aanvragen van een AGB-code en VOG zijn ook cruciaal om aan de slag te kunnen gaan.

Het voorkomen van schijnzelfstandigheid is belangrijk om te voorkomen dat u in de problemen komt met de Belastingdienst. Als u aan de slag gaat met zzp zorg opdrachten, is het vanzelfsprekend dat u verzekerde zorg moet bieden en aan de geldende kwaliteitseisen moet voldoen.

Bovendien moet u uw prijs bepalen en algemene voorwaarden opstellen. Het is belangrijk om uw bedrijf goed te verzekeren en u aan te melden als u thuis werkt. Tot slot moet u patiëntendossiers bijhouden en melding maken van kindermishandeling en huiselijk geweld. Door deze stappen zorgvuldig te doorlopen, kan u als ZZP’er in de zorg veilig en verantwoord aan de slag en een succesvolle carrière opbouwen.

Recente vacatures

Lees meer over Verzorgende IG (Eerbeek)

Verzorgende IG (Eerbeek)

 • Eerbeek
 • 2500.00 - 3250.00
 • 32-40 uur
 • Ben jij een gepassioneerde Verzorgende IG op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sluit je aan bij ons team in Eerbeek! In deze rol draag je bij aan de zelfstandigheid en het welzijn van de bewoners, terwijl je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen in de zor
Lees meer over Verzorgende IG Thuiszorg

Verzorgende IG Thuiszorg

 • Lochem
 • 14.00 - 19.00
 • 16-24 uur
 • Verzorgende IG Thuiszorg met minimaal 24 uur in de provincie Gelderland. Lol in je werk en wij zorgen voor de perfecte werkplek.
Lees meer over Verzorgende IG PG Afdeling

Verzorgende IG PG Afdeling

 • Twello
 • 14.48 - 19.33
 • 16-24 uur
 • Wil jij de Regie over je werk, dat wil toch iedereen? interesse? Bel ons! Als Verzorgende IG op de PG afdeling bied je persoonlijke verzorging en begeleiding aan cliënten van onze opdrachtgevers in de buurt van Twello.
Deventer bouw vacatures

Makkelijk zzp zorg opdrachten gevonden

Voor freelancers bieden wij toegang tot onze database met zzp zorg opdrachten van verschillende werkgevers in heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat elke opdracht eerlijke tarieven en duidelijke voorwaarden heeft voordat deze op onze website wordt geplaatst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u wordt uitgebuit of niet naar behoren wordt betaald voor uw werk.

Daarnaast geven wij tips over hoe u kunt slagen bij sollicitatiegesprekken en helpen wij bij het beantwoorden van eventuele vragen over de branche of het beroep waar u als ZZP’er in zorgberoepen instapt.

Neem contact op met bouw-zorg.nl

Als u op zoek bent naar zzp zorg opdrachten in zorgsector of als u op zoek bent naar zoek dan niet verder dan Bouw-zorg.nl! Met onze hulp kunt u gemakkelijk de juiste zzp zorg opdrachten voor uzelf vinden en in een mum van tijd aan de slag gaan.

Met onze uitgebreide database met opdrachten van werkgevers uit het hele land, eerlijke tarieven en duidelijke voorwaarden, plus nuttig advies van ons team van experts. U kunt bij ons rekenen op alles wat u nodig heeft bij het zoeken naar freelance werk in zorgberoepen! Schrijf u vandaag nog in en ontdek alle mogelijkheden die op u wachten met Bouw-zorg.nl!

Bouw vacatures in Deventer

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.