Skip to main content

ZZP verzorgende IG

Als zelfstandig verzorgende IG heb u de unieke kans om essentiële diensten te verlenen aan hen die dat het meest nodig hebben.

Niet alleen helpt u het leven van anderen te verbeteren, maar u krijgt ook de controle over uw carrière en verdient de kost met iets dat zowel zinvol als behulpzaam is. Op deze pagina onderzoeken we wat een verzorgende IG precies doet en hoe Bouw-zorg.nl u kan helpen de juiste baan voor u te vinden.

Laten we eens kijken hoe Bouw-zorg.nl u kan helpen met het vinden van vacatures voor u die aan de slag wil als zelfstandige verzorgende IG.

Wat is het verschil tussen een verpleegkundige en een ZZP verzorgende IG?

Een verpleegkundige en ZZP verzorgende IG worden vaak door elkaar gehaald omdat beide gericht zijn op het verzorgen van kwetsbare mensen.

ZZP verzorgende IG heeft echter specifieke voordelen die verpleegkundige niet heeft. Een verpleegkundige vereist een hoger niveau dan ZZP verzorgende IG. U moet minimaal een MBO niveau 3 diploma hebben om de werkzaamheden van een verzorgende voor de individuele gezondheidszorg uitvoeren , terwijl een verpleegkundige beschikken over een MBO 4 of zelfs HBO niveau diploma. U zou dus sneller aan werk kunnen komen terwijl u minder lang in de boeken hoeft te zitten.

Ondanks het opleidingsniveau van een verpleegkundige hoger is betekend dit niet dat u minder zal verdienen als verzorgende voor de individuele gezondheidszorg. Wat u gaat verdienen valt zo prima te overleggen met uw opdrachtgever. Bekijk onze vacatures om er achter te komen wat een zelstandige verzorgende voor ig verdient.

Bouw vacature Deventer
45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten
Bouw vacature Deventer

Wat doet een Verzorgende IG´er?

Een verzorgende IG is een individuele gezondheidswerker die patiënten helpt bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden, eten en het toedienen van medicijnen.

U als ZZP verzorgende IG kan ook helpen bij wondverzorging, medische behandelingen geven en veranderingen in de gezondheidstoestand van de patiënt observeren. Daarnaast kan u samenwerken met andere zorgverleners zoals artsen en verpleegkundigen om de zorg voor de patiënt te coördineren en indien nodig te optimaliseren.

Waar is een ZZP verzorgende IG verantwoordelijk voor?

Zorgverleners zijn verantwoordelijk voor het aanbieden van fysiotherapeutische oefeningen en ondersteuning bij dagelijkse activiteiten of uitstapjes voor hun patiënten.

Als zelfstandige zorgverlener heeft u de mogelijkheid om uw eigen uren te kiezen en flexibele schema’s te werken die in uw leven passen.

Dit maakt het gemakkelijk voor u om andere mogelijkheden of interesses na te streven terwijl u nog steeds belangrijke diensten verleent aan degenen die ze het meest nodig hebben.

Bouw vacature Deventer

Recente vacatures

Lees meer over Woonondersteuner

Woonondersteuner

 • Eerbeek
 • 13.84 - 16.72
 • 16-24 uur
 • Ben jij een gemotiveerde zorgprofessional die op zoek is naar een flexibele baan? Voor diverse opdrachtgevers in regio Eerbeek zoeken wij een Woonondersteuner en huishoudelijk medewerker zorg.
Lees meer over Woonondersteuner

Woonondersteuner

 • Arnhem
 • 13.84 - 16.72
 • 16-24 uur
 • Voor onze opdrachtgevers in regio Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste woonondersteuner zorg.
Lees meer over Verzorgende IG eigen rooster

Verzorgende IG eigen rooster

 • enschede
 • 15.76 - 20.81
 • 16-24 uur
 • Wij bieden een boeiende functie aan voor een enthousiaste Verzorgende IG bij een opdrachtgever in Enschede. Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV zoekt een Verzorgende IG die graag werkt op de somatische afdeling.
Deventer bouw vacatures

Wat kan ik doen met mijn diploma verzorgende IG?

U kunt een lonende carrière opbouwen in de individuele gezondheidszorg!

Als IG kan u uw deskundigheid inzetten voor anderen door huisbezoeken af te leggen of door hulp te bieden aan mensen die wonen en hulp ontvangen in verpleeghuizen en wooncentra.

De term VIG’er ook vaak wordt gebruikt om dit werk te beschrijven, kunt u elke dag een betekenisvol verschil maken door middel van medelevende dienstverlening.

Meer constant werk

Bent u zelfstandig ondernemer en geïnteresseerd in werken binnen de gezondheidszorg? Zo ja, dan zijn er talloze verzorgende functies beschikbaar.

Bedenk wel dat deze functies enige fysieke zowel mentale arbeid met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u er voor zorgt dat u zowel mentaal als fysiek fit bent voor dit nieuwe hoofdstuk ingaat.

Wees u als zzp’er bewust van de verantwoordelijkheid om de financiën in de gaten te houden het is belangrijk om hiermee rekening te houden voor u een definitieve beslissing maakt.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures Deventer

Een uitstekende service

Als het gaat om het vinden van vacatures in de zorgsector als zelfstandige, is er geen betere optie dan Bouw-zorg.nl!

Wij zorgen ervoor dat elke vacature up-to-date is, zodat u nooit een kans mist.

Bovendien bieden wij een ongeëvenaarde klantenservice wanneer het tijd is om te solliciteren of wanneer u hulp nodig hebt bij het navigeren op ons platform!

Met Bouw-zorg.nl heeft u gegarandeerd succes bij het vinden van de perfecte functie voor u

het deskundige team achter bouw-zorg.nl

Bij Bouw-zorg.nl zijn we gepassioneerd over het helpen van ZZP’ers bij het vinden van uw droombaan binnen uw vakgebied. Wij begrijpen hoe ontmoedigend de taak kan zijn om werk te zoeken ZZP verzorgende IG, daarom maken wij het onze missie om een gemakkelijk platform te bieden vol aantrekkelijke vacatures die specifiek zijn afgestemd op uw vaardigheden en ervaringsniveau.

Ons team bestaat uit experts in de zorgsector die altijd klaar staan om al uw vragen te beantwoorden over het vinden van werk voor een verzorgende taak in de zorgsector.

Bouw vacatures in Deventer
bouw-zorg

Neem contact op met Bouw-zorg voor uw baan als ZZP verzorgende IG

Werken als zelfstandige verzorgende IG stelt u in staat om de controle over uw carrière te nemen terwijl u andere mensen verzorgt. Bouw-zorg.nl biedt vacatures die perfect passen bij uw passies en unieke competenties. Wij zijn er voor mensen die dit werkveld als zelfstandigen willen betreden.

Een nieuwe carrière voor u

Wacht dus niet langer; kom vandaag nog langs om te zien hoe we u kunnen voorzien van zzp verzorgende IG en om uw carrière van de grond te krijgen!