ZZP verpleegkundige

Als u een ZZP verpleegkundige bent en op zoek bent naar nieuwe carrièremogelijkheden, dan is Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV in Deventer de juiste plek voor u.

Bij ons bedrijf zijn er momenteel openstaande vacatures voor ZZP verpleegkundigen in verschillende steden in het Oosten van Nederland. Laat ons dieper ingaan op deze vacatures en u meer vertellen over wat u kan verwachten als u ervoor kiest om met Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV te werken om samen naar uw droombaan te zoeken.

Bouw-Zorg Zorg Groep voor ZZP

Bouw-Zorg; uw go-to partner in het vinden van een baan als verpleegkundige zzp’er

Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV is een gerenommeerd uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de bouw- en zorgsector.

We hebben een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en bieden kwalitatief hoogwaardige personeelsoplossingen aan. Kom langs bij ons kantoor en laat ons u helpen om uw droombaan als ZZP verpleegkundige te vinden in het oosten van Nederland.

Een uitzendbureau als Bouw-zorg is jouw go-to partner en zal jou helpen om dé baan te vinden die het beste bij je past. Bekijk nu onze openstaande vacatures en solliciteer als ZZP verpleegkundige in jouw omgeving.

Bouw vacature Deventer
45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten
Bouw vacature Deventer

De groeiende vraag naar ZZP verpleegkundigen

De vraag naar gekwalificeerde verpleegkundigen in de gezondheidszorg blijft gestaag groeien. Ziekenhuizen, thuiszorginstellingen en andere zorggerelateerde organisaties hebben steeds meer behoefte aan professionals die hoogwaardige zorg kunnen bieden aan patiënten. In deze dynamische en veeleisende sector spelen ZZP verpleegkundigen een essentiële rol bij het vervullen van deze vraag.

Als ZZP verpleegkundige kun u goed profiteren van de groeiende behoefte aan flexibele zorgprofessionals. Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV begrijpt dit en heeft openstaande vacatures gecreëerd om aan deze vraag te voldoen. Door te kiezen voor zelfstandig werken, kan u de regie nemen over je eigen carrière en genieten van de vrijheid en flexibiliteit die daarbij komen kijken.

Hoe kan bouw-zorg u helpen met het zoeken naar uw droombaan?

Werken met Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV biedt ZZP verpleegkundigen een waardevol platform om eenvoudig in contact te komen met potentiële opdrachtgevers in het Oosten van Nederland. Als u een ZZP verpleegkundige bent die op zoek is naar nieuwe kansen, is Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV de ideale partner om uw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Bij Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV hebben we een breed scala aan opdrachten beschikbaar in zowel ziekenhuizen als thuiszorginstellingen. Dit stelt u in staat om deel uit te maken van verschillende zorgteams en waardevolle ervaring op te doen in diverse zorgomgevingen. Of u nu de voorkeur geeft aan werken in een ziekenhuissetting of het verlenen van zorg aan patiënten in hun eigen huis, er zijn mogelijkheden die aansluiten bij uw professionele interesses en expertise.

Bouw vacature Deventer

Recente vacatures

Lees meer over Verzorgende IG (Eerbeek)

Verzorgende IG (Eerbeek)

 • Eerbeek
 • 2500.00 - 3250.00
 • 32-40 uur
 • Ben jij een gepassioneerde Verzorgende IG op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sluit je aan bij ons team in Eerbeek! In deze rol draag je bij aan de zelfstandigheid en het welzijn van de bewoners, terwijl je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen in de zor
Lees meer over Verzorgende IG Thuiszorg

Verzorgende IG Thuiszorg

 • Lochem
 • 14.00 - 19.00
 • 16-24 uur
 • Verzorgende IG Thuiszorg met minimaal 24 uur in de provincie Gelderland. Lol in je werk en wij zorgen voor de perfecte werkplek.
Lees meer over Verzorgende IG PG Afdeling

Verzorgende IG PG Afdeling

 • Twello
 • 14.48 - 19.33
 • 16-24 uur
 • Wil jij de Regie over je werk, dat wil toch iedereen? interesse? Bel ons! Als Verzorgende IG op de PG afdeling bied je persoonlijke verzorging en begeleiding aan cliënten van onze opdrachtgevers in de buurt van Twello.
Deventer bouw vacatures

Het proces van uw droombaan vinden bij bouw-zorg.nl

Bij Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV streven ze naar een vlot en efficiënt proces om uw droombaan te vinden. Zodra u over de juiste competenties en vaardigheden beschikt, zullen ze contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Tijdens dit gesprek wordt er zorgvuldig gekeken of u geschikt bent voor de vacature en welke functie het beste bij u past.

Het mooie is dat het hele proces snel kan verlopen. Binnen een week kunt u al aan de slag zijn in uw nieuwe baan. Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV staat voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het realiseren van uw droombaan in de bouw- en zorgsector.

Het deskundige team achter bouw-zorg

Hier bij bouw-zorg.nl zetten we ons in om zzp’ers in contact te brengen met werkgevers in uw gekozen vakgebied.

Omdat we inzien hoe lastig het kan zijn om geschikte zelfstandige banen te ontdekken, hebben we een platform ontwikkeld dat ZZP verpleegkundige vacatures aanbiedt die ideaal zijn voor uw talenten en expertise. Onze missie is ervoor te zorgen dat u nooit zonder de perfecte klus zit!

Ons team van professionals wat bekend is met de vraag binnen de gezondheidszorg staat klaar om al uw vragen over het zoeken naar werk of het aan de slag gaan op ons platform te beantwoorden! Het is onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat aan uw behoeften wordt voldaan en de antwoorden te geven die nodig zijn voor een succesvolle ervaring.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures Deventer

Hier begint uw carrière als ZZP’er in de zorg

Door samen te werken met Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV profiteert u niet alleen van hun uitgebreide netwerk van opdrachtgevers, maar krijgt u ook toegang tot hun waardevolle expertise en ondersteuning. We staan klaar om u te begeleiden en te adviseren, zodat u uw professionele doelen kunt bereiken en succesvol kunt zijn als ZZP verpleegkundige.

Kortom, als u op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen als ZZP verpleegkundige, is Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV de partner die u nodig heeft. Met onze brede scala aan opdrachten en toewijding aan uw succes, kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste kansen en uw carrière naar nieuwe hoogten brengen.

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.