ZZP vacatures Zorg

Bent u geïnteresseerd in werken als zelfstandige professional in de gezondheidszorg? Wilt u uw diensten aanbieden aan ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorgorganisaties?

Bouw-zorg.nl is de perfecte plek voor zorgprofessionals die op zoek zijn naar ZZP vacatures zorg. Laten we eens nader bekijken wat het betekent om te werken als zelfstandig zorgprofessional.

De voordelen van werken als zelfstandige zorgprofessional

Werken als zelfstandige in de gezondheidszorg heeft verschillende voordelen. In het bijzonder heb u meer vrijheid en flexibiliteit dan wanneer u in dienst bent van een ziekenhuis of andere zorginstellingen.

U kunt kiezen waar en wanneer u werkt en opdrachten aannemen die u het beste bij u passen. Bovendien bepaalt u uw eigen tarieven op basis van uw vaardigheden en ervaring.

Bouw-Zorg Zorg Groep voor ZZP
Bouw vacature Deventer
45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Gemakkelijk ZZP vacatures zorg vinden

Voor een zelfstandige die werk zoekt, biedt Bouw-zorg de perfecte oplossing. Ons uitzendbureau biedt hulp aan mensen die op zoek zijn naar ZZP vacatures zorg door op te treden als tussenpersoon tussen hen en potentiële opdrachtgevers.

Via onze verschillende diensten kunnen we u helpen uw ideale carrière te vinden en er tegelijkertijd voor zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan.

Niet alleen kan dit uitzendbureau u helpen met het vinden van werkgelegenheid, maar zijn we er ook om u te adviseren over hoe u uw diensten effectief kunt aanbieden en contact kunt leggen met potentiële klanten.

Verder kunnen we zelfstandigen training bieden om hun professionele vaardigheden te vergroten. Door te assisteren bij belastingaangiften, bieden we bovendien de essentiële administratieve hulp die een zzp’er nodig heeft om te slagen.

Wat u moeten voor u begint als zzp’er in de zorg

Voor u daadwerkelijk kunt beginnen met het verlenen van zorg zijn er een aantal stappen die u moet ondernemen om zorg te kunnen verlenen.

Om bepaalde beroepen in de gezondheidszorg uit te oefenen, moet u zich inschrijven in het BIG-register. Daarna is het verplicht om in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Zodra u dat heeft gedaan vraagt de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd u een vragenlijst in te vullen. Verder is het verplicht om u aan te melden bij CIBG, dit kan pas na de startdatum van uw bedrijf. U heeft ook een persoonlijke AGB-code nodig.

Bouw vacature Deventer

Recente vacatures

Lees meer over Verzorgende IG (Eerbeek)

Verzorgende IG (Eerbeek)

 • Eerbeek
 • 2500.00 - 3250.00
 • 32-40 uur
 • Ben jij een gepassioneerde Verzorgende IG op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sluit je aan bij ons team in Eerbeek! In deze rol draag je bij aan de zelfstandigheid en het welzijn van de bewoners, terwijl je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen in de zor
Lees meer over Verzorgende IG Thuiszorg

Verzorgende IG Thuiszorg

 • Lochem
 • 14.00 - 19.00
 • 16-24 uur
 • Verzorgende IG Thuiszorg met minimaal 24 uur in de provincie Gelderland. Lol in je werk en wij zorgen voor de perfecte werkplek.
Lees meer over Verzorgende IG PG Afdeling

Verzorgende IG PG Afdeling

 • Twello
 • 14.48 - 19.33
 • 16-24 uur
 • Wil jij de Regie over je werk, dat wil toch iedereen? interesse? Bel ons! Als Verzorgende IG op de PG afdeling bied je persoonlijke verzorging en begeleiding aan cliënten van onze opdrachtgevers in de buurt van Twello.
Deventer bouw vacatures

ZZP vacatures zorg vinden op Bouw-zorg.nl

Bouw-zorg.nl biedt ZZP vacatures zorg voor mensen die als zelfstandige in de zorg willen werken. Het platform biedt informatie over actuele ZZP vacatures zorg van verschillende ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorginstellingen, medische centra en meer in heel Nederland.

U kunt gedetailleerde informatie vinden over elke functie, samen met salarisbereiken, zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen over welke banen het beste bij u passen. Daarnaast helpt Bouw-zorg mensen die hulp nodig hebben te koppelen aan mensen die hulp kunnen bieden, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om de juiste baan in de zorgsector te vinden.

Het deskundige team achter bouw-zorg

Hier bij bouw-zorg.nl zetten we ons in om zzp’ers in contact te brengen met werkgevers in uw gekozen vakgebied.

Omdat we inzien hoe lastig het kan zijn om geschikte zelfstandige banen te ontdekken, hebben we een platform ontwikkeld dat ZZP vacatures zorg aanbiedt die ideaal zijn voor jouw talenten en expertise. Onze missie is ervoor te zorgen dat u nooit zonder de perfecte klus zit!

Ons team van professionals uit de gezondheidszorg staat klaar om al uw vragen over het zoeken naar werk of het aan de slag gaan op ons platform te beantwoorden! Het is onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat aan uw behoeften wordt voldaan en de antwoorden te geven die nodig zijn voor een succesvolle ervaring.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures Deventer

Hier begint jouw carrière als ZZP’er in de zorg

Als u geïnteresseerd bent in het werken als zelfstandige in de zorg, dan is Bouw-zorg een uitstekende bron voor het vinden van ZZP vacatures zorg in Nederland.

Met zijn handige hulpmiddelen en brede selectie van beschikbare banen in verschillende sectoren zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, medische centra en meer.

Neem contact met ons op

Bouw-zorg maakt het gemakkelijk voor mensen in de medische sector om werk te vinden dat perfect past bij hun behoeften, waardoor ze meer vrijheid en flexibiliteit hebben dan ooit tevoren! Waarom probeert u het niet vandaag nog? Via ons en onze ZZP vacatures zorg vind u uw baan als zelfstandige in no-time.

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.