Skip to main content

Bouw-Zorg is aan het vernieuwen

bouw-zorg.nl is aan het professionaliseren. Nadat wij twee jaar geleden zijn begonnen, hebben wij het momenteel erg druk om al onze medewerkers aan werk te helpen. Aangezien wij willen blijven verbeteren, hebben wij besloten om iemand te zoeken die voor ons de marketing en communicatie te verzorgen.

Sinds 9 januari werkt Leon Velnaar voor ons om dit te uit te voeren. Leon is docent economische vakken op Aventus in Apeldoorn en geeft o.a. de vakken marketing en e-commerce. Daarom is hij uitermate geschikt om dit op te pakken.

Leon is nu 4 weken bezig en heeft al flink uitgepakt. Zo hebben wij sinds kort onze Facebook, Twitter en LinkedIn pagina’s vernieuwd. Daarnaast houdt Leon zich bezig met het vullen van onze website en is hij onze huisstijl aan het doorontwikkelen. Ook ontwerpt en schrijft hij onze vernieuwde nieuwsbrief. Ben jij je nog niet geabonneerd? Meld je dan snel hier aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures en krijg een persoonlijke felicitatie als je jarig bent!

Wil jij net als Leon aan de slag bij Bouw-Zorg? Klik dan hier!

zorg