Skip to main content

VACATURES ZORG RAALTE

Bij Bouw-Zorg vind je een uitgebreid aanbod aan vacatures zorg Raalte, geschikt voor zowel ervaren zorgprofessionals als starters. staan klaar om je te ondersteunen en begeleiden bij het vinden van de perfecte functie die past bij jouw ambities en vaardigheden. Ontdek de mogelijkheden bij Bouw-Zorg en geef je carrière in de zorg in Raalte.

Uw toekomst ligt hier.

Ontdek de beste vacatures zorg Raalte bij Bouw-Zorg

Ben je op zoek naar een betekenisvolle carrière in de zorgsector? Bouw-Zorg biedt een breed scala aan vacatures zorg Raalte, zodat je de perfecte baan kunt vinden die aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. Of je nu een ervaren zorgprofessional bent of net je carrière in de zorg begint, wij hebben de ideale vacatures zorg Raalte voor jou.

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Waarom kiezen voor vacatures Raalte zorg?

Raalte is een prachtige gemeente in het hart van Overijssel, bekend om zijn vriendelijke gemeenschappen en uitstekende zorginstellingen. Werken in de zorg in Raalte betekent werken in een omgeving waar jouw inzet echt wordt gewaardeerd. Bij Bouw-Zorg begrijpen we dat het vinden van de juiste baan een cruciale stap is in jouw loopbaan. Daarom bieden wij vacatures zorg Raalte die niet alleen passen bij jouw professionele kwalificaties, maar ook bij jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Lees meer over Woonondersteuner

Woonondersteuner

 • Eerbeek
 • 13.84 - 16.72
 • 16-24 uur
 • Ben jij een gemotiveerde zorgprofessional die op zoek is naar een flexibele baan? Voor diverse opdrachtgevers in regio Eerbeek zoeken wij een Woonondersteuner en huishoudelijk medewerker zorg.
Lees meer over Woonondersteuner

Woonondersteuner

 • Arnhem
 • 13.84 - 16.72
 • 16-24 uur
 • Voor onze opdrachtgevers in regio Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste woonondersteuner zorg.
Lees meer over Verzorgende IG eigen rooster

Verzorgende IG eigen rooster

 • enschede
 • 15.76 - 20.81
 • 16-24 uur
 • Wij bieden een boeiende functie aan voor een enthousiaste Verzorgende IG bij een opdrachtgever in Enschede. Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV zoekt een Verzorgende IG die graag werkt op de somatische afdeling.

Bouw-Zorg als jouw zorg vacatures Raalte specialist!

Bij Bouw-Zorg zijn we trots op onze rol als dé specialist in vacatures zorg Raalte. Met jarenlange ervaring en een diepgaand begrip van de zorgsector, weten we precies hoe we jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte baan.

Onze uitgebreide kennis van de lokale zorginstellingen en hun specifieke behoeften stelt ons in staat om de beste matches te maken tussen zorgprofessionals en werkgevers.

Diversiteit aan vacatures zorg Raalte

Bij Bouw-Zorg hebben we een divers aanbod aan vacatures zorg Raalte. Of je nu een helpende, verzorgende IG of verpleegkundige bent, wij hebben de perfecte positie voor jou. 

Onze vacatures in de zorgsector variëren van parttime tot fulltime functies, en van tijdelijke opdrachten tot vaste aanstellingen. Dit biedt jou de flexibiliteit om een baan te vinden die perfect past bij jouw levensstijl.

Zorg vacatures in Deventer

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Wat Bouw-Zorg onderscheidt, is onze toewijding aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Vanaf het moment dat je solliciteert op een van onze vacatures Raalte zorg, staan wij klaar om je te helpen. 

Ons toegewijde team begeleidt je door het sollicitatieproces, helpt bij het opstellen van je CV, en bereidt je voor op sollicitatiegesprekken.

We bieden ook voortdurende ondersteuning zodra je aan de slag bent, zodat je succesvol kunt blijven in je nieuwe rol. opwindende en lonende zorgcarrière.

zorg vacatures

Voordelen van werken via Bouw-Zorg

Uitgebreid Netwerk

Als toonaangevend uitzendbureau in de zorgsector hebben wij een breed netwerk van zorginstellingen in Raalte en omgeving. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan vacatures zorg Raalte aan te bieden, zodat je een functie kunt vinden die perfect aansluit bij jouw vaardigheden en interesses.

Flexibiliteit

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is in de zorgsector. Daarom bieden we zowel fulltime als parttime mogelijkheden aan, evenals tijdelijke en vaste contracten. Of u nu op zoek bent naar een vaste aanstelling voor de lange termijn of juist naar flexibele, tijdelijke opdrachten, wij hebben opties die aan uw behoeften voldoen!

Persoonlijke ontwikkeling

Wij investeren in jouw groei door toegang te bieden tot bijscholing en ontwikkelingskansen die jouw professionele vaardigheden versterken. Of je nu net begint in de zorgsector of al jarenlange ervaring hebt, we bieden tal van mogelijkheden om je kennis en vaardigheden uit te breiden. 

Snelheid en efficiëntie

Wij streven ernaar om het sollicitatieproces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Met onze gestructureerde aanpak en uitgebreide ervaring in de zorgsector zorgen we ervoor dat je sollicitatie snel wordt behandeld.

Werken als zorg ZZP’er in Raalte

Bij Bouw-Zorg bieden we ook volop mogelijkheden voor zelfstandige zorgprofessionals (ZZP’ers) in Raalte. Als ZZP’er in de zorg heb je de vrijheid om je eigen opdrachten te kiezen en je werk op jouw manier in te richten. Of je nu een ervaren verzorgende IG, verpleegkundige, of helpende bent, wij hebben diverse opdrachten die aansluiten bij jouw expertise en wensen. Bouw-Zorg ondersteunt ZZP’ers met een breed netwerk van zorginstellingen, flexibele projectmogelijkheden, en snelle facturatieprocessen.

Zorg vacature Deventer

Vragen? Ons team helpt u graag verder!

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe baan in de zorg, meer informatie wilt over onze vacatures, of hulp nodig heeft bij het vinden van de perfecte zorguitdaging, wij staan voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welke mogelijkheden wij voor u hebben. Ons team van Bouw-Zorg helpt u graag verder bij het realiseren van uw zorgcarrière.