Skip to main content

Uitzendbureau ZZP zorg

Ben u een zelfstandig zorgprofessional en op zoek naar de leukste opdrachten of leukste opdrachtgevers? Bouw-zorg is hét bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals. Wij bieden u de beste diensten en helpen u met alles wat u als zzp’er belangrijk vindt. Zo kunnen wij u helpen met het zoeken naar opdrachtgevers of andere zaken als zzp bemiddeling.

Bouw-Zorg is hét ZZP uitzendbureau in de zorg. Wij openen voor u, met onze jarenlange ervaring als uitzendbureau voor u als zelfstandige zorgprofessional, deuren, waardoor u zonder stress en frustraties kan doen waar u goed in bent; de beste zorg leveren.

WAAROM BOUW-ZORG INSCHAKELEN ALS ZZP UITZENDBUREAU ZORG?

Wij zorgen er als hét uitzendbureau voor ZZP’ers in de zorg voor dat jij elke dag hetgeen kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, terwijl je de zekerheid van werk en inkomen hebt.

Of u als zzp’er in de zorg eisen heeft als wekelijks betaald worden, transparante tarieven, kansen op schalen naar loondienst, schappelijke uurtarief of de totale vrijheid. Wij zijn hét bemiddelingsbureau voor professionals die willen ondernemen. Wij doen er alles aan zodat u uw juiste match vindt.

Bouw vacature Deventer
45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten
Bouw vacature Deventer

WIJ KUNNEN VEEL VOOR U BETEKNEN ALS BEMIDDELINGSBUREAU

Wij zijn ervan overtuigd dat u als zorg ZZP’er hét verschil kan maken met de opdracht die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarom investeren wij veel tijd, energie en persoonlijke aandacht in u.

Als u met ons de handen ineen slaat gaan we gezamenlijk een maatwerk traject aan, waarbij wij rekeninghouden met uw persoonlijke situatie, uren, salaris, toekomstvisie, opleidingen én een goede balans tussen werk en privé.

Neem dan ook direct contact met ons op zodat we samen uw volgende kans in de zorg kunnen vinden!

WIJ BEGRIJPEN WAT U ALS ZZP’ER IN DE ZORG WIL

Als zelfstandig zorgprofessional bent u opzoek naar opdrachtgevers of zorginstellingen waar u tijdelijk wilt werken of liever uzelf ontwikkelingen wil doormaken zodat u later kan solliciteren voor een vaste baan.

Daarnaast zijn we uw vacaturebureau die staat voor persoonlijk contact, bijvoorbeeld voor het geval wanneer u vragen heeft, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Wij hebben jarenlange ervaring op dit vlak en we helpen u graag vinden naar de juiste zzp vacatures met een manier waarop u dat prettig vindt.

U als zzp’er in de zorg heeft een passie voor ondernemen, wij bieden de juiste vacatures aan waarbij de regelgeving heel normaal is. Zodat u gericht kan werken aan uw doelen, in ziekenhuizen, verzorgingshuizen of andere zorginstellingen.

Bouw vacature Deventer

OPENSTAANDE VACATURES BIJ BOUW-ZORG

Lees meer over Allround Schilder

Allround Schilder

 • Almelo
 • 19.38 - 24.20
 • 32-40 uur
 • Ben jij een ervaren schilder met oog voor detail? Bouw-Zorg zoekt een Allround Schilder die zelfstandig projecten kan aanpakken en hoogwaardige resultaten levert!
Lees meer over Bouwkundig Tekenaar

Bouwkundig Tekenaar

 • Zwolle
 • 3000.00 - 4000.00
 • 32-40 uur
 • Voor onze opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde tekenaar/constructeur. , Ze bieden een dynamische werkomgeving met uitdagende projecten van diverse omvang.
Lees meer over Timmerman ZZP

Timmerman ZZP

 • Zwolle
 • 35.00 - 45.00
 • 32-40 uur
 • Ben jij klaar voor nieuwe en diverse projecten in regio Zwolle als timmerman?
Lees meer over ZZP Nieuwbouw schilder

ZZP Nieuwbouw schilder

 • Almelo
 • 30.00 - 45.00
 • 32-40 uur
 • Met ons team kun je jouw vakmanschap laten groeien en bijdragen aan indrukwekkende bouwprojecten. Sluit je vandaag nog aan!
Deventer bouw vacatures

TRANSPARANTIE EN EERLIJKHEID BIJ BOUW-ZORG

Bent u als zzp’er in de zorg aan het kijken naar mooie, uitdagende opdrachten en opdrachtgevers/cliënten? Ga dan met ons in gesprek. Wij hebben als uitzendbureau voor ZZP’ers in de zorg namelijk al veel zelfstandige zorgprofessionals kunnen helpen aan ZZP vacatures in de zorg, waarbij we het volgende pakket aanbieden:

 • Duidelijke verdiensten;

 • Groot Netwerk;

 • Wij nemen geen percentages of FEE;

 • Wij werken volgens Reverse Billing;

 • Eigen Digitaal portaal om je uren te registreren;

 • Betaling van je factuur binnen 14 dagen;

 • 1 contactpersoon voor al je vragen;

 • Volledig digitaal systeem.

Met onze expertise zijn de juiste diensten zo gevonden.

LS ZELFSTANDIGE GEEN MOEILIJKHEDEN BIJ HET VINDEN VAN EEN OPDRACHT IN DE ZORG

Vindt u het vinden van de leukste opdrachten binnen de zorg ook een complexe taak? Dit ervaren erg veel zorg ZZP’ers. Deze zzp’ers zijn veel tijd kwijt aan het vinden van de perfecte opdracht, en dit zonder enig resultaat. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.

Dat het erg complex is om tot een nieuwe, uitdagende opdracht te komen als zzp’er in de zorg heeft meerdere redenen. Zo wordt het vinden van een opening om bij een opdrachtgever aan tafel te komen, zeker wanneer bij zelfstandigen met minder ervaring,  gezien als een grote uitdaging.

Dit komt onder andere aangezien u als zelfstandige niet de dezelfde mogelijkheden hebt als uitzendbureaus in de zorg hebben. Veel zorginstellingen richten zich namelijk voor het vinden van zorgprofessionals direct tot een uitzendbureau voor de zorg.

Dit betekent dan ook dat u enkel toegang heeft tot veel van de mooiste opdrachten wanneer u de samenwerking aangaat met een uitzendbureau die gespecialiseerd is in de zorg!

Wilt u een uitdagende opdracht vinden, welke volledig aansluit op uw wensen, behoeften en beschikbare uren? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures in Deventer

DE VOORDELEN VAN WERKEN VIA BOUW-ZORG

Er liggen erg veel mooie kansen in de zorg, zeker wanneer u ZZP’er bent. Maar wist u ook dat u deze kansen als ZZP’er nog eens kan vergroten door de handen ineen te slaan met een uitzendbureau voor ZZP’ers in de zorg? Er zijn namelijk erg veel voordelen aan het werven van opdrachten als zorgprofessional via een uitzendbureau.

Met elkaar zorgen we ervoor dat u de beste baan in de zorg vind. Samen vinden we iets wat bij u past. We zorgen ervoor er een baan is bij jou in de buurt.



45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

ONDERSTEUNING TIJDENS UW CARRIÈRE

Wij bieden u als uitzendbureau advies en ondersteuning bij elke stap die benodigd is om tot de perfecte opdracht te komen!

Hierdoor heeft u veel minder stress én vindt u veel sneller en veel gemakkelijker de plek die perfect bij u past.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures in Deventer

MINDER STRESS, MEER GEBRUIKSVRIENDELIJK

Veel zelfstandigen (ZZP) ervaren het vinden van nieuwe opdrachten als erg frustrerend en stressvol.

Het werken met een uitzendbureau neemt veel van deze stress en frustratie weg. Dit aangezien wij u met onze ervaring kunnen helpen bij het probleemloos doorlopen van de, vaak complexe, stappen die benodigd zijn om tot een mooie opdracht te komen.

EEN BELANGRIJKE FACTOR VOOR WE U UITZENDEN

Een van de beste dingen van het zelfstandig ondernemerschap is dat je, ook wanneer je de handen ineen slaat met een uitzendbureau voor ZZP’ers, veel flexibiliteit hebt in hoe en wanneer je werkt.

Als je met een uitzendbureau werkt, kun je die flexibiliteit behouden, aangezien u zelf kan kiezen welke opdrachten u wilt aannemen. 

LIEVER DIRECT CONTACT?

Dat kan via onderstaand telefoonnummer of email:

Bouw vacatures in Deventer