Uitzendbureau ZZP zorg

Bent u ZZP’er in de zorg? Ontdek de oneindige mogelijkheden die de zorgsector u te bieden heeft!

Bouw-Zorg is hét ZZP uitzendbureau in de zorg. Wij openen voor u, met onze jarenlange ervaring als uitzendbureau voor ZZP’ers in de zorg, deuren, waardoor u zonder stress en frustraties kan doen waar u goed in bent!

Wij zijn ervan overtuigd dat u als zorg ZZP’er hét verschil kan maken met de opdracht die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarom investeren wij veel tijd, energie en persoonlijke aandacht in u.

Als u met ons de handen ineen slaat gaan we gezamenlijk een maatwerk traject aan, waarbij wij rekeninghouden met uw persoonlijke situatie, uren, salaris, toekomstvisie, opleidingen én een goede balans tussen werk en privé.

Neem dan ook direct contact met ons op zodat we samen uw volgende kans in de zorg kunnen vinden!

Waarom Bouw-Zorg inschakelen als ZZP uitzendbureau zorg?

Wij zorgen er als hét uitzendbureau voor ZZP’ers in de zorg voor dat jij elke dag hetgeen kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, terwijl je de zekerheid van werk en inkomen hebt.

U krijgt de ondersteuning van ons en al onze collega’s, zodat u zich als ZZP’er in de zorg snel thuis voelt en het verschil kan maken met uw verfrissende kennis en inzichten.

Wij bieden u als uitzendbureau voor ZZP’ers in de zorg maatwerk, wat betekent dat we rekening houden met zaken als uw persoonlijke wensen, eisen , toekomstvisie, privésituatie en andere voor u relevante aspecten. Hierbij vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé enorm belangrijk. Wij werken er dan ook iedere dag hard aan om er zeker van te zijn dat al onze zorg ZZP’ers deze gezonde balans tussen werk en privé geboden wordt.

Daarnaast zijn we je steun en toeverlaat voor wanneer u vragen heeft, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Zo hoeft u zich zo min mogelijk te maken om alle randzaken die komen kijken bij het zijn van een zelfstandige (ZZP) in de zorg.

Zo heeft u weer meer tijd om u te kunnen focussen op uw passie!

Bouw vacature Deventer
45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten
Bouw vacature Deventer

Transparantie en eerlijkheid bij Bouw-Zorg

Bent u als zelfstandige (ZZP) aan het kijken naar mooie, uitdagende opdrachten en opdrachtgevers? Ga dan met ons in gesprek. Wij hebben als uitzendbureau voor ZZP’ers in de zorg namelijk al veel zelfstandige zorgprofessionals kunnen helpen, waarbij we het volgende pakket aanbieden:

 • Duidelijke verdiensten;
 • Groot Netwerk;
 • Wij nemen geen percentages of FEE;
 • Wij werken volgens Reverse Billing;
 • Eigen Digitaal portaal om je uren te registreren;
 • Betaling van je factuur binnen 14 dagen;
 • 1 contactpersoon voor al je vragen;
 • Volledig digitaal systeem.

Komt u een kop koffie of thee drinken?

Als zelfstandige geen moeilijkheden bij het vinden van een opdracht in de zorg

Vindt u het vinden van nieuwe opdrachten binnen de zorg ook een complexe taak? Dit ervaren erg veel zorg ZZP’ers. Deze zelfstandigen zijn veel tijd kwijt aan het vinden van de perfecte opdracht, en dit zonder enig resultaat. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.

Dat het erg complex is om tot een nieuwe, uitdagende opdracht te komen als zelfstandige heeft meerdere redenen. Zo wordt het vinden van een opening om bij een opdrachtgever aan tafel te komen, zeker wanneer bij zelfstandigen met minder ervaring,  gezien als een grote uitdaging.

Dit komt onder andere aangezien u als zelfstandige niet de dezelfde mogelijkheden hebt als uitzendbureaus in de zorg hebben. Veel zorginstellingen richten zich namelijk voor het vinden van zorgprofessionals direct tot een uitzendbureau voor de zorg.

Dit betekent dan ook dat u enkel toegang heeft tot veel van de mooiste opdrachten wanneer u de samenwerking aangaat met een uitzendbureau die gespecialiseerd is in de zorg!

Wilt u een uitdagende opdracht vinden, welke volledig aansluit op uw wensen, behoeften en beschikbare uren? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bouw vacature Deventer

Recente vacatures

Lees meer over Verzorgende IG ZZP

Verzorgende IG ZZP

 • Deventer
 • 35.00 - 40.00
 • 16-24 uur
 • Ben jij dé Verzorgende IG ZZP die wij zoeken? Bouw-Zorg heeft de leukste opdrachtgevers in het netwerk!
Lees meer over Schilder

Schilder

 • Apeldoorn
 • 18.38 - 24.20
 • 32-40 uur
 • Wil je aan leuke project(en) werken als schilder? kom vanaf dit seizoen bij ons en ga niet meer weg 🙂
Lees meer over Helpende (plus)

Helpende (plus)

 • Zwolle
 • 2139.72 - 2717.96
 • 16-24 uur
 • Op detacheringsbasis werken als Helpende (plus)? Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers!
Deventer bouw vacatures

De voordelen van werken via Bouw-Zorg

Er liggen erg veel mooie kansen in de zorg, zeker wanneer u ZZP’er bent. Maar wist u ook dat u deze kansen als ZZP’er nog eens kan vergroten door de handen ineen te slaan met een uitzendbureau voor ZZP’ers in de zorg? Er zijn namelijk erg veel voordelen aan het werven van opdrachten als zorgprofessional via een uitzendbureau.

Hier zullen wij de grootste voordelen noemen van het werven van opdrachten via Bouw-Zorg.

Ondersteuning tijdens je carrière

Wij bieden u als uitzendbureau advies en ondersteuning bij elke stap die benodigd is om tot de perfecte opdracht te komen!

Hierdoor heeft u veel minder stress én vindt u veel sneller en veel gemakkelijker de plek die perfect bij u past.

Minder stress

Veel zelfstandigen (ZZP) ervaren het vinden van nieuwe opdrachten als erg frustrerend en stressvol.

Het werken met een uitzendbureau neemt veel van deze stress en frustratie weg. Dit aangezien wij u met onze ervaring kunnen helpen bij het probleemloos doorlopen van de, vaak complexe, stappen die benodigd zijn om tot een mooie opdracht te komen.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures in Deventer

Flexibiliteit

Een van de beste dingen van het zelfstandig ondernemerschap is dat je, ook wanneer je de handen ineen slaat met een uitzendbureau voor ZZP’ers, veel flexibiliteit hebt in hoe en wanneer je werkt.

Als je met een uitzendbureau werkt, kun je die flexibiliteit behouden, aangezien u zelf kan kiezen welke opdrachten u wilt aannemen. 

Liever direct contact?

Dat kan via onderstaand telefoonnummer of email:

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.