Skip to main content

Hét uitzendbureau voor zzp’ers in de bouwsector

Bouw-Zorg is hét ZZP uitzendbureau in de bouw. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij de juiste deuren voor u openen en u begeleiden richting de perfecte opdracht voor u.

Wij investeren veel tijd en persoonlijke aandacht in u, zodat u als ZZP’er in de bouwsector hét verschil kan maken met de opdracht die volledig past bij u. We gaan een maatwerk traject aan, waarbij wij samen kijken naar uw persoonlijke situatie, uren, salaris, toekomstvisie, opleidingen én een goede balans tussen werk en privé.

Zo kan u zo snel mogelijk doen waar u het beste in bent bij een van de bouwbedrijven uit ons netwerk die perfect bij u past.

Bent u zelfstandige (ZZP) actief in de bouwsector? Sla de handen ineen met Bouw-Zorg en ontdek welke voordelen wij u te bieden hebben!

Waarom voor Bouw-Zorg kiezen als uitzendbureau zzp bouw?

Wij zorgen er als hét uitzendbureau voor ZZP’ers in de bouw voor dat jij een opdracht doet waarin jij je talent volledig naar tevredenheid kwijt kunt, terwijl je de zekerheid hebt van werk en inkomen.

U krijgt de ondersteuning van ons, onze collega’s en andere experts, zodat u zich als ZZP’er in de bouwsector snel thuis voelt en kan ontwikkelen tot een onmisbare schakel.

Wij bieden u als uitzendbureau voor ZZP’ers in de bouw maatwerk, wat betekent dat we rekening houden met zaken als uw persoonlijke wensen, eise , toekomstvisie, privésituatie en andere voor u relevante aspecten. Hierbij vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé enorm belangrijk. Wij werken er dan ook iedere dag hard aan om er zeker van te zijn dat al alle ZZP’ers in de bouwsector die via ons opdrachten aannemen deze gezonde balans tussen werk en privé geboden wordt.

Daarnaast zijn we uw steun en toeverlaat voor wanneer u vragen heeft, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Zo hoeft u zich zo min mogelijk druk te maken om alle randzaken die komen kijken bij het zijn van een zelfstandige (ZZP) in de bouw.

Zo heeft u weer meer tijd om u te kunnen focussen op uw passie!

Bouw vacature Deventer

  

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten
Bouw vacature Deventer

Bouw-Zorg staat voor eerlijkheid en transparantie

Bent u als zelfstandige (ZZP) aan het kijken naar mooie, uitdagende opdrachten en opdrachtgevers? Wij kunnen helpen richting opdrachten die perfect op uw wensen aansluiten. Wij bieden u hierbij, net als andere zelfstandigen in de bouw, het volgende pakket aan:

  • Duidelijke verdiensten;
  • Groot Netwerk;
  • Wij nemen geen percentages of FEE;
  • Wij werken volgens Reverse Billing;
  • Eigen Digitaal portaal om je uren te registreren;
  • Betaling van je factuur binnen 14 dagen;
  • 1 contactpersoon voor al je vragen;
  • Volledig digitaal systeem.

Komt u een kop koffie of thee drinken?

Als zelfstandige geen moeilijkheden bij het vinden van een opdracht in de bouw

Zelfstandigen (ZZP) in de bouwsector geven vaak aan, zonder resultaat, veel tijd en moeite te stoppen in het vinden van opdrachten die passen bij hun wensen en behoeften. Dit brengt, logischerwijs, erg veel frustratie op.

Binnen dit proces van het vinden van een geschikte opdrachtgever wordt het vinden van een haakje om bij een opdrachtgever aan tafel te komen vaak ervaren als het moeilijkste onderdeel. Dit is zeker het geval bij zelfstandigen in de bouw die nog geen waardevol netwerk hebben kunnen opbouwen waar ze op terug kunnen vallen.

Wij kunnen u, net als veel andere ZZP’ers in de bouw, helpen om dit proces zonder frustraties te doorlopen. Dit doen wij door u met maatwerk te begeleiden en deuren voor u te openen die zonder onze hulp gesloten zouden blijven.

Wilt u een uitdagende opdracht vinden, waar u uw talenten volledig naar voldoening kan benutten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder om de kansen die de bouwsector u te bieden heeft te benutten!

Bouw vacature Deventer

Recente vacatures

Deventer bouw vacatures

De voordelen van werken via ons uitzendbureau

Er liggen erg veel mooie kansen in de alsmaar groeiende bouwsector, zeker wanneer u ZZP’er bent. Het kan voor veel zelfstandigen die werkzaam zijn in de bouwsector echter voelen als of ze veel van deze kansen missen of deze kansen in ieder geval niet volledig kunnen benutten.

Er zijn dan ook veel voordelen aan een samenwerking aangaan met ons als ZZP uitzendbureau. Wij zullen hier vier erg belangrijke voordelen benoemen.

Wilt u meer lezen over ons werk als detacheringsbureau in de bouw? Klik dan hieronder!

Ondersteuning op maat tijdens carrière

Wij zorgen ervoor dat u ruim voldoende ondersteuning krijgt bij iedere stap die benodigd is om tot de voor u perfecte opdracht te komen. Daarnaast ondersteunen wij u graag wanneer u vragen heeft over uw carrière. Deze vragen, zowel persoonlijk als professioneel, beantwoorden wij snel, zodat u weer verder kan met waar u het beste in bent!

De ondersteuning die wij u bieden is volledig op maat. Zo houden wij rekening met uw persoonlijke voorkeuren, doelen, eisen, beschikbare uren en alle andere voor u belangrijke aspecten.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures Deventer

Minder stress

Veel ZZP’ers die werkzaam zijn in de bouw ervaren voornamelijk het vinden van nieuwe opdrachten als erg frustrerend en stressvol.

Wij kunnen, met onze jarenlange ervaring als uitzendbureau, veel van deze stress en frustraties wegnemen. Met ons maatwerk traject zorgen wij ervoor dat u de stappen die nodig zijn om tot een mooie opdracht te komen volledig helder hebt én zorgen wij er samen met u voor dat we deze stappen probleemloos doorlopen.Meer constant werk

Als u als zelfstandige (ZZP) alleen werkt, kan het moeilijk zijn om constant werk te vinden. Projecten kunnen onverwacht opdrogen, en het kan moeilijk zijn om nieuwe opdrachten te vinden. Maar als u via een uitzendbureau als Bouw-Zorg werkt, zijn er vrijwel altijd nieuwe projecten voor u waarmee u direct aan de slag kan.

Dit betekent dat u niet stil hoeft te zitten en dat u zich dus geen zorgen hoeft te maken over periodes van werkloosheid.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures Deventer

Een waardevol netwerk

Een ander voordeel van werken via Bouw-Zorg  is dat het je kan helpen bij het creëren van een waardevol netwerken.

Wanneer u alleen werkt, kan het moeilijk zijn om andere professionals uit de bouwsector te ontmoeten. Maar als u via een ZZP bouw uitzendbureau werkt, bent u omringd door professionals die u aan nieuwe contacten kunnen voorstellen en u kunnen helpen om een voet tussen de deur te krijgen bij toekomstige projecten

Neem nu contact op!

Benieuwd wat wij als ZZP uitzendbureau bouw voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!