Skip to main content

Uitzendbureau Zutphen zorg

Neem vandaag nog de leiding over uw zorgcarrière door de handen ineen te slaan met uitzendbureau Bouw-Zorg!

Bouw-Zorg helpt u, met ruim 6 jaar ervaring als uitzendbureau in de zorgsector, dé baan in de zorg te vinden die perfect past bij uw wensen, ambities, competenties en privésituatie.

Dit doen we met ons maatwerk proces, waardoor u gekoppeld wordt aan een zorginstelling die perfect bij u past, of het nu fulltime of parttime en in of buiten Zutphen is.

Neem dan ook direct contact op en vind samen uw volgende kans in de zorg in óf buiten Zutphen!

Zorg vacatures Deventer

Bouw-zorg: vind makkelijk de ideale baan in de zorgsector in óf rondom Zutphen

U kunt het vast beamen: Het zoeken naar de perfecte baan in de gezondheidszorg kan ontzettend stressvol en tijdrovend zijn. U krijgt te maken met veel concurrentie van andere zorgprofessionals en het kan, doordat u weinig ervaring heeft met sollicitaties, al gauw voelen alsof u door de bomen het bos niet meer ziet.

Om deze reden is Bouw-Zorg opgericht als hét uitzendbureau voor zorgmedewerkers in de omgeving Zutphen. Wij begeleiden u graag bij het proces om te komen tot dé perfecte baan die past bij uw wensen en eisen, zodat u zo snel een uitdaging heeft gevonden, en dit zonder stress! Dit doen wij door samen met u een maatwerktraject aan te bieden.

Hierdoor houden wij als uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg rekeninghouden met uw persoonlijke wensen, privésituatie, toekomstvisie, opleidingen en uiteraard een goede balans tussen werk en privé.

Zo vinden wij samen met u dé perfecte nieuwe uitdaging in of rondom Zutphen waar u zich prettig voelt en waar u zich verder kan ontwikkelen op de gebieden waar u dit wenst!

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Onze experts helpen u naar dé perfecte baan in de zorgsector rondom Zutphen

Bent u op zoek naar een nieuwe job in de gezondheidszorg rondom Zutphen?

Uitzendbureau Bouw-Zorg kan u helpen bij het vinden van de perfecte functie in de zorg. Wij hebben jarenlange ervaring met het matchen van zorgprofessionals met de beste zorginstellingen en de meest geschikte functies, waarin u uw talenten volledig en naar voldoening kunt benutten.

Door de handen ineen te slaan met Bouw-Zorg kunt u een fantastische zorgfunctie vinden bij de meest vooruitstrevende namen in de Nederlandse gezondheidszorg, ook in en rondom Zutphen en dit zonder stress en frustraties! Wij hebben als uitzendbureau gespecialiseerd in de zorgsector namelijk nauwe banden met vele ziekenhuizen, klinieken en andere medische instellingen in het hele land. Ons team van experts zorgt ervoor dat u geplaatst wordt in een functie die perfect aansluit bij uw vaardigheden en interesses.

Neem vandaag nog contact met ons op zodat we samen de perfecte zorgfunctie in of rondom Zutphen kunnen!

juichende vrouw zorgprofessional
Deventer zorg vacatures

Bouw-Zorg opent deuren voor u

Van exclusieve vacatures die niet beschikbaar zijn op openbare vacaturesites tot deskundige hulp en unieke matches met werkgevers in de gezondheidszorg, werken met uitzendbureau Bouw-Zorg is de ideale manier voor het vinden van dé perfecte zorgfunctie in de gezondheidszorg rondom Zutphen.

Met vele jaren ervaring als uitzendbureau gespecialiseerd in de bouw en een uitgebreid netwerk waaruit wij putten openen wij deuren voor u die u als individu niet kunt openen – zodat uw bijzondere talenten en vaardigheden gezien worden door zorginstellingen die er het meest naar op zoek zijn!

Recente vacatures in de zorg

Lees meer over Schilder ZZP

Schilder ZZP

  • Hengelo
  • 30.00 - 45.00
  • 32-40 uur
  • Maak een sprong in je werk als Zelfstandige Onderhoudsschilder bij Bouw-Zorg ZZP Hengelo!
Lees meer over Schilder 1

Schilder 1

  • Raalte
  • 16.47 - 20.59
  • 32-40 uur
  • Maak van je passie je beroep als Schilder 1 bij Bouw-Zorg! Werk zij aan zij met ervaren professionals en laat je creativiteit en vakmanschap tot bloei komen.

Transparantie en eerlijkheid bij Bouw-Zorg

Bouw-Zorg is een uitzendbureau die trots is op haar transparantie en eerlijkheid. Wij geloven dat deze waarden de basis zijn van elke succesvolle relatie, of het nu met onze klanten is of met onze medewerkers.

Ons streven naar transparantie betekent dat we altijd open zijn tijdens het hele proces voor én na het vinden van de perfecte baan voor u. U zult dan ook niet tegen ongewenste verrassing aanlopen wanneer u de handen met ons ineenslaat.

Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met u de sleutel tot succes is. Als u via Bouw-Zorg werkt, kunt u erop vertrouwen dat uw belangen altijd voorop staan.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste gesprek!

Deventer zorg vacatures
Zorg vacatures in Deventer

Samenwerken zit in ons DNA

Met Bouw-Zorg vindt u als zorgprofessional dé nieuwe uitdaging die volledig voldoet aan al uw wensen en persoonlijke situatie. Dit doen we door vanaf het begin een maatwerktraject met u aan te gaan, waarbij u uiteraard centraal staat.

Hierbij gaan we graag het gesprek met u aan, om vervolgens nauw samen te werken. Wij van Bouw-zorg geloven er namelijk in dat een goede samenwerking de sleutel tot het succes is: het vinden van een uitdaging die perfect bij u past.

Samenwerken zit dan ook in ons DNA. Wij werken al jarenlang samen en doen dit met enorm veel plezier en toewijding.

Bent u er klaar voor om samen met ons de samenwerking aan te gaan. Bekijk de zorgvacatures in de omgeving Zutphen direct!

Uw droomcarrière in Zutphen begint bij Bouw-Zorg

De reis naar uw droomcarrière in de zorg in of rondom Zutphen begint bij Bouw-Zorg! Ons uitzendbureau helpt u graag bij het vinden van een fantastische uitdaging in de gezondheidszorg.

Ga vandaag nog samen met ons de uitdaging aan. neem contact op en bekijk de beschikbare vacatures!Zorg vacature Deventer