Skip to main content

Uitzendbureau zorg Gelderland

Wil u uw talenten benutten tijdens het werken in de zorgsector in de omgeving van Gelderland?

Geef vandaag nog een boost aan uw zorgcarrière door samen met uitzendbureau Bouw-Zorg naar een nieuwe uitdaging in de omgeving Gelderland te zoeken!

Bij Bouw-Zorg staan uw wensen centraal. Deze wensen leggen wij bloot middels ons maatwerktraject. Zo zorgen wij ervoor dat we gezamenlijk een zorgfunctie vinden die volledig voldoet aan uw wensen, ambities, competenties, privésituatie en nog veel meer!

Eén ding is zeker: met ruim 6 jaar ervaring als uitzendbureau in de zorgsector en ons grote netwerk zorginstelling in de omgeving Gelderland kunnen wij samen met u dé perfecte nieuwe stap in uw zorgcarrière vinden.

Contacteer ons daarom ook vandaag nog, zodat we samen de volgende stap kunnen zetten!

Zorg vacatures Deventer

Bouw-zorg: geen stress tijdens het vinden van een zorgfunctie in Gelderland

Wij snappen dat het vervelend en erg stressvol kan zijn om een nieuwe uitdaging te vinden in de omgeving van Gelderland. Daarom hebben wij Bouw-Zorg opgericht.

Samenwerken met uitzendbureau Bouw-Zorg is de snelste en prettigste manier voor u om een nieuwe baan in de zorg te vinden. Met onze jarenlange ervaring, expertise en waardevolle netwerk is een ding zeker: U hoeft geen stress meer te ervaren van het proces om te komen tot dé perfecte baan voor u.

Wij geloven er in dat iedere zorgprofessional in de omgeving Gelderland een Carrière een plek in de zorgsector kan vinden die perfect bij hem of haar aansluiten! Als uitzendbureau zoeken wij deze perfecte plek samen met u, dit door ons maatwerktraject die perfect is afgesteld op uw wensen. Hierdoor ervaart u geen stress tijdens het vinden van een nieuwe uitdaging en kunt u zo snel mogelijk weer doen waar uw passies liggen!

Neem dan ook direct contact op! We kunnen niet wachten om u te mogen helpen!

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Uw steunpilaar tijdens én na het vinden van een nieuwe zorgfunctie in Gelderland

Bent u op zoek naar een fantastisch baan in de zorgsector rondom Gelderland?

Bouw-Zorg is met haar jarenlange ervaring hét deskundige uitzendbureau op dit gebied. Wij kunnen met ons waardevolle netwerk van innovatieve zorginstellingen deuren voor u openen die u als individu niet kan openen, waardoor u dé perfecte nieuwe uitdaging in Gelderland kan vinden.

Wij bieden u een maatwerktraject aan waarbij u begeleid wordt door experts. Door met ons uitzendbureau de handen ineen te slaan zal u gebruik kunnen maken van de expertise die nodig is om de perfecte baan voor u te vinden.

Ons team van experts is er daarnaast, ook wanneer u de perfecte baan heeft gevonden, altijd voor u. Heeft u vragen over uw carrière of bijvoorbeeld de balans tussen werk en privé? Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. U heeft dan ook altijd een steunpilaar om op terug te kunnen vallen

juichende vrouw zorgprofessional
Deventer zorg vacatures

Uitzendbureau: een mooie carrière in de zorg 

Bouw-Zorg streeft ernaar om van het ‘werken in de uitzendbranche’ als zorgprofessional een mooie carrière te maken in plaats van een tijdelijk tussenstation.

We weten dat het vinden van een baan slechts de eerste stap is. Het vinden van een mooie, langdurige carrière waar u voldoening uit haalt en waar u trots op kan zijn is wat telt bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat u de mogelijkheden geboden worden waar u behoefte aan heeft en dit op de momenten wanneer u hier behoefte aan heeft. Daarnaast hechten wij als uitzendbureau om deze reden erg veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé.

Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u met veel plezier werkt en u uw potentieel volledig kunt benutten.

Recente vacatures in de zorg

Lees meer over Allround Schilder

Allround Schilder

 • Almelo
 • 19.38 - 24.20
 • 32-40 uur
 • Ben jij een ervaren schilder met oog voor detail? Bouw-Zorg zoekt een Allround Schilder die zelfstandig projecten kan aanpakken en hoogwaardige resultaten levert!
Lees meer over Bouwkundig Tekenaar

Bouwkundig Tekenaar

 • Zwolle
 • 3000.00 - 4000.00
 • 32-40 uur
 • Voor onze opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde tekenaar/constructeur. , Ze bieden een dynamische werkomgeving met uitdagende projecten van diverse omvang.
Lees meer over Timmerman ZZP

Timmerman ZZP

 • Zwolle
 • 35.00 - 45.00
 • 32-40 uur
 • Ben jij klaar voor nieuwe en diverse projecten in regio Zwolle als timmerman?
Lees meer over ZZP Nieuwbouw schilder

ZZP Nieuwbouw schilder

 • Almelo
 • 30.00 - 45.00
 • 32-40 uur
 • Met ons team kun je jouw vakmanschap laten groeien en bijdragen aan indrukwekkende bouwprojecten. Sluit je vandaag nog aan!

Transparantie en eerlijkheid: de sleutel tot het succes van ons uitzendbureau

Wij van Bouw-Zorg zijn trots op onze transparantie en eerlijkheid. Al vanaf dat Bouw-Zorg bestaat staat transparantie en eerlijkheid dan ook al hoog bij ons in het vaandel gestaan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat transparantie en eerlijkheid behoren tot het recept voor een succesvolle samenwerking.

Dit betekent voor u dat u aan ons een uitzendbureau heeft waarvan u precies weet wat u kan verwachten: u zal niet geconfronteerd worden met ongewenste verrassingen.

Dit, in combinatie met dat u als individu bij ons centraal staat, zorgt ervoor dat u door ons op een eerlijke, prettige manier begeleid wordt naar dé perfecte zorgfunctie voor u in de omgeving Gelderland.

Deventer zorg vacatures
Zorg vacatures in Deventer

Tijdwinst door samen te werken met uitzendbureau Bouw-Zorg

Een groot voordeel van het samenwerken met ons is, naast de besparing van een hoop stress en frustraties, de tijdsbesparing.

In plaats van talloze uren te besteden aan het doorzoeken van online vacaturebanken of het voeren van talloze sollicitatiegesprekken, kunnen wij samen met u daadkrachtig werken aan het vinden van de zorgfunctie in Gelderland de een perfecte match vormt.

Zet de stap richting uw droomcarrière in Gelderland

Begin aan de reis en vind uw droomcarrière in de zorg in de omgeving Gelderland! Laat Bouw-Zorg uw gids zijn, want ons uitzendbureau is erin gespecialiseerd om u als zorgprofessional aan de uitdaging die perfect bij u past te laten starten.

Wacht niet langer. Neem nu contact met ons op en ontdek welke geweldige zorgfuncties we voor u beschikbaar hebben of bekijk direct alle zorgvacatures!

Zorg vacature Deventer