Wij zijn Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Jurgen en Diana van der Scheer, samen hebben wij ons uitzendbureau Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten opgericht. Jurgen is al jaren bekend binnen de uitzendwereld. Hij heeft eerder gewerkt als accountmanager voor een groot uitzendbureau en wilde vervolgens een eigen onderneming oprichten. Jurgen is begonnen met een eigen uitzendbureau gericht op de schilders branche. Dit heeft hij, in samenwerking met zijn vrouw Diana, uitgebouwd tot Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten en bedient nu zowel de bouw- als de zorgsector. Diana heeft jarenlange ervaring als Verzorgende IG en is erg gepassioneerd voor deze sector. Door haar ervaring heeft zij veel contacten binnen deze sector en mede daarom is Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten één van de grotere leveranciers van medewerkers in de zorgsector van de regio.
 

Waar staan wij voor?

Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten is een familiebedrijf in de uitzendbranche en werken in de regio’s Overijssel en Gelderland. Wij staan voor persoonlijk contact met onze medewerkers en beschouwen hen dan ook als onze Bouw-Zorg familie. Wij opereren in de sectoren bouw en zorg, vandaar ook onze naam. Op de hectische arbeidsmarkt proberen wij als uitzendbureau onze medewerkers zekerheid te bieden en maatwerk te leveren. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers weten waar ze aan toe zijn en staan er dus voor dat de medewerker duidelijkheid heeft of werktijden en salaris. Wij zeggen dan ook niet voor niets dat wij onze medewerkers de voordelen van een ZZP’er bieden met de zekerheid van werken in loondienst.
 

In de Zorg werken wij samen met:

Logo CarinovaLogo KleinGelukLogo Sutfene

 

 

 

In de Bouw werken wij samen met:

Logo Uw Onderhoudspartner Logo Blaauw Perioverf


Uw contactpersonen

Diana van der Scheer
Zorg
+31 570 234 026
+31 646 296 750
diana@bouw-zorg.nl


Jurgen van der Scheer
Bouw
+31 570 234 026
+31 628 646 456
jurgen@bouw-zorg.nl

Certificeringen

Bouw-Zorg.nl maakt gebruik van gerenommeerde back-offices die van de onderstaande certificeringen voorzien zijn. Deze zijn opvraagbaar via Bouw-Zorg.nl