Wij zijn Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV

Wie zijn wij?

Wij zijn Jurgen en Diana van der Scheer, samen hebben wij ons uitzendbureau Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV opgericht. Jurgen is al jaren bekend binnen de uitzendwereld. Hij heeft eerder gewerkt als accountmanager voor een groot uitzendbureau en wilde vervolgens een eigen onderneming oprichten. Jurgen is begonnen met een eigen uitzendbureau gericht op de schilders branche. Dit heeft hij, in samenwerking met zijn vrouw Diana, uitgebouwd tot Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV en bedient nu zowel de bouw- als de zorgsector. Diana heeft jarenlange ervaring als Verzorgende IG en is erg gepassioneerd voor deze sector. Door haar ervaring heeft zij veel contacten binnen deze sector en mede daarom is Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV één van de grotere leveranciers van medewerkers in de zorgsector van de regio.
 

Waar staan wij voor?

Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV is een familiebedrijf in de uitzendbranche en werken in de regio’s Overijssel en Gelderland. Wij staan voor persoonlijk contact met onze medewerkers en beschouwen hen dan ook als onze Bouw-Zorg familie. Wij opereren in de sectoren bouw en zorg, vandaar ook onze naam. Op de hectische arbeidsmarkt proberen wij als uitzendbureau onze medewerkers zekerheid te bieden en maatwerk te leveren. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers weten waar ze aan toe zijn en staan er dus voor dat de medewerker duidelijkheid heeft of werktijden en salaris. Wij zeggen dan ook niet voor niets dat wij onze medewerkers de voordelen van een ZZP’er bieden met de zekerheid van werken in loondienst.
 

Bedrijfsvideo

Certificeringen


Uw contactpersonen

Jurgen van der Scheer
Algemeen directeur &
Contactpersoon sollicitaties
+31 570 234 026
+31 628 646 456
jurgen@bouw-zorg.nl

 

Diana van der Scheer
Contactpersoon Administratie & Planning
+31 570 234 026
+31 646 29 6750
diana@bouw-zorg.nl

 

Wesley van der Burgt
Planner / intercedent
+31 570 234 026
+31 618 860 700
Wesley@bouw-zorg.nl

Routebeschrijving


 

Sommige navigatiesystemen geven helaas een foutieve routebeschrijving naar ons adres. Gebruik daarom Google Maps of Waze om er zeker van te zijn dat je naar de juiste locatie wordt begeleid.