Wie is Bouw-zorg.nl


Diana van der Scheer:

Geboren in Letland, wonend en werkend in Nederland. 3 jaar geleden heb ik de opleiding verzorgende 3IG afgerond en daarna in verschillende zorginstellingen gewerkt. Ik heb in die tijd veel met uitzendbureaus te maken gehad. Eind 2016 heb ik het plan opgepakt om bouw-zorg.nl op te starten. Het idee is om afstand te nemen van de reguliere uitzendmarkt, waar het toch vaak snel plaatsen is en zonder betrokkenheid. Voor mij opdrachtgevers en uitzendkrachten, bij ons medewerkers, een verschil maken. Met Bouw-zorg.nl wil ik een bedrijf neerzetten, die eerlijkheid, betrokkenheid, ondernemerschap en gedrevenheid als kernwaarden nastreeft

 

Jurgen van der Scheer:
Ik ben al jaren actief in de uitzendwereld, onder andere 8 jaar bij een baas en nu kan ik vol trots melden dat Bouw-Zorg.nl gestart is. In het verleden heb ik een opleiding tot elektromonteur afgerond en heb een gezonde voorliefde voor alles wat met de bouw te maken heeft. Later ben ik via een omweg in de uitzendwereld terecht gekomen. Dit is het leukste werk wat er is! Niets is leuker dan een kandidaat die je opbelt om te zeggen hoe erg hij/zij het naar de zin heeft en als een opdrachtgever belt om te zeggen dat hij/zij tevreden is.

 

Certificeringen

Bouw-zorg.nl maakt gebruik van gerenormeerde back-offices die van de onderstaand certificeringen voorzien zijn. Deze zijn opvraagbaar via bouw-zorg.nl