Wij zijn Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten.


Diana en Jurgen van der Scheer:

Bouw-Zorg.nl bestaat ondertussen alweer bijna anderhalf jaar en is een lang gekoesterde droom van ons. Diana heeft een zorgachtergrond en kan gepassioneerd over alles wat met de zorg te maken heeft praten. Tijdens haar werk in de zorg is ze tot de conclusie gekomen dat de zorg flexibele medewerkers nodig heeft en bijna niet meer zonder kan. Haar idee is het om afstand te nemen van de reguliere uitzendmarkt, waar het toch vaak snel plaatsen is en zonder betrokkenheid. Bouw-zorg.nl wil als bedrijf eerlijkheid, betrokkenheid, ondernemerschap en gedrevenheid als kernwaarden nastreven. Jurgen heeft jarenlange ervaring in de uitzendwereld. 12 jaar geleden is hij begonnen als Accountmanager voor technisch personeel van over de landsgrenzen, om na 8 dienstjaren afscheid te nemen als National Accountmanager, met de grootste Nederlandse techniekbedrijven in zijn beheer. In 2015, 2106 en 2017 heeft hij zijn pijlen succesvol op de Schildersbranche gericht. Ondertussen is Jurgen een bekende met het schildersvak, de schildersbranche en schilders in Gelderland en Overijssel. Nu in 2018 brengt hij deze ervaringen en successen onder bij Bouw-Zorg.nl. Wij vinden persoonlijk niets leuker dan opdrachtgevers en onze medewerkers met elkaar te verbinden.  

Waar kun je ook onze vacatures vinden?

 

Bouw-zorg.nl Personeelsdiensten adverteert niet alleen op onze eigen website. Je zult onze vacatures ook vinden op o.a. de volgende websites:

 

 

 

Certificeringen

Bouw-Zorg.nl maakt gebruik van gerenommeerde back-offices die van de onderstaand certificeringen voorzien zijn. Deze zijn opvraagbaar via Bouw-Zorg.nl