Skip to main content

Personeelsvraagstukken?  Bouw-Zorg.nl, Uw specialist in de Zorg en Bouw sector!

Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV staat klaar om uw partner te zijn in het oplossen van al uw personeelsuitdagingen, of het nu gaat om de Bouw of de Zorg. Ons aanbod aan expertise is breed en gaat verder dan enkel deze sectoren. Met een diepgaande kennis van disciplines zoals installatietechniek, elektrotechniek, metaalbewerking en zelfs horeca, bieden wij een veelzijdige benadering die voldoet aan al uw personeelsbehoeften.

Als vooraanstaand detacheringsbureau en uitzendbureau zijn wij in staat om flexibele en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij uw specifieke eisen en planning. Of het nu gaat om kortlopende projecten of langdurige detacheringen, wij garanderen een naadloze match tussen uw organisatie en onze hooggekwalificeerde kandidaten.

Onze specialisatie in de zorg en bouwsector stelt ons in staat om met precisie en snelheid gekwalificeerde professionals te werven, selecteren en plaatsen. Wij hanteren een grondig screeningsproces om ervoor te zorgen dat alleen kandidaten met de juiste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid worden voorgesteld voor elke functie of rol binnen uw organisatie.

Maar daar stopt het niet. Naast onze wervings- en plaatsingsdiensten bieden wij ook uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden aan onze medewerkers. Dit stelt hen in staat om zich voortdurend te ontwikkelen en te groeien in hun loopbaan, wat zich vertaalt in nog betere prestaties voor uw organisatie.

Kortom, Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV is dé partner die uw organisatie nodig heeft voor al uw personeelsbehoeften. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke uitdaging waar u voor staat, en we staan klaar om u te ondersteunen bij het bereiken van uw doelen.

Logo Bouw-Zorg - rechthoekig
Bouw-Zorg

De branches waarin wij werken

Bouw

Ontdek onze uitgebreide dekking in de bouwsector, nu ook in Overijssel en Gelderland! Bij Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV bieden we gespecialiseerde ondersteuning aan zowel traditionele bouwbedrijven als schildersbedrijven. Of u nu op zoek bent naar ervaren timmerlieden of bekwame schilders, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze vertegenwoordiger, Jurgen van der Scheer, staat klaar om u persoonlijk van dienst te zijn en al uw vragen te beantwoorden. Met een scherp oog voor uw specifieke behoeften, zorgt hij ervoor dat u de perfecte match vindt voor uw project.

Zorg

Ontdek hoe Bouw-Zorg’s expertise in de zorgsector uw zorginstelling kan versterken. Met onze diepgaande kennis van de VVT, GGZ en gehandicaptenzorg, begrijpen we als geen ander de unieke behoeften en uitdagingen waarmee uw zorgcliënten worden geconfronteerd.

Als directeur, inkoper of projectleider van uw zorginstelling weet u dat betrouwbaarheid en snelheid essentieel zijn. Bij Bouw-Zorg begrijpen we dit volledig. Daarom zijn we gespecialiseerd in het snel invullen van spoedopdrachten en openstaande diensten op korte en middellange termijn. U kunt erop vertrouwen dat wij uw instelling voorzien van hooggekwalificeerd personeel, zodat uw zorgcliënten altijd de beste zorg ontvangen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Bouw-Zorg uw zorginstelling kan ondersteunen. Samen kunnen we zorgen voor een naadloze dienstverlening die voldoet aan de specifieke behoeften van uw cliënten en uw instelling naar een hoger niveau tilt.

Overige branches

Onze werkwijze voor de Zorg leent zich ook heel goed voor Shift opvulling in de Horeca. Daarnaast is de kennis en ervaring die wij hebben in personeelsvraagstukken in de Bouw belangrijk bij het vinden van personeel in de Installatietechniek, Elektrotechniek en Metaal . We ondersteunen ook graag bij het vinden van goed en gemotiveerde medewerkers in branches waar we nog niet actief zijn. Geen ervaring, betekend niet dat wij niet de medewerker voor u kunnen vinden. We vernemen uw vragen graag.

Waar zijn wij allemaal Actief?

overzicht 2023

56
Opdrachtgevers
53
steden
113
Medewerkers
15750
diensten