Banen in de Zorg en opdrachten en detacheringen in de Bouw

Bouw-Zorg.nl personeelsdiensten is specialist op 2 branches. Aan de ene zijde hebben we de Zorg met nadruk op de Ouderenzorg en Gehandicapten en GGZ. Aan de andere zijde hebben we ZZP bemiddeling en detacheringen voor de Bouw. Wij hebben dit hier tweezijdig onder de aandacht gebracht. Dit maakt het overzichtelijk en kun je de functie van jou interesse snel vinden in de vacatures en opdrachten. Wij bieden volledige service en maatwerk op alle fronten.

 

We maken altijd een afspraak om je wensen en mogelijkheden te bespreken, of je nu als zzp schilder een opdracht wilt verwerven of als je als verzorgende IG de passende en leuke afdeling wilt vinden. We gebruiken hiervoor alle middelen die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben, met gepaste afstand op kantoor, telefonisch of via beeldbellen.

 

Zorg

Binnen de Zorg bieden wij alle soorten banen aan. We hebben Detacheringen met vaste uren en vast opdrachtgever. Als je zelf de volledige regie over je uren en planning wilt houden, dan kun je aansluiten bij onze Vaste Flexpool. Je kunt bij ons Herintreden als je langere tijd niet in de zorg gewerkt hebt. Kom je net van de opleiding, kom dan bij ons als Starter en kijk welk werk je nu echt leuk lijkt binnen de zorg.  Wil je werken bij een 2e opdrachtgever? dat kan ook via ons, zonder enige verplichting!

Bouw

In de Bouw richten we ons voornamelijk op Bouw en schildersbedrijven.  We maken onderscheid in ZZP bemiddeling  en Detacheringen voor functies vanaf MBO+ niveau en hoger. Voor ander vormen van uitzending nemen wij niemand meer aan.


Als ZZP'er in de bouw kun je gebruikmaken van ons netwerk. We hebben alleen werk voor ZZP schilders, ZZP glaszetters en ZZP timmermannen.  Wij hebben de contacten met opdrachtgevers waar je op projectbasis een opdracht kunt krijgen. Dit kan al vanaf een periode van 1 week. Verlenging gaat altijd in overleg.

 

Bij Detacheringen specialiseren wij ons in het de MBO+ en HBO functies. Er kan gedacht worden aan uitvoerders, werkvoorbereiding en verder.

We zijn ook vindbaar op : Jooble

 

Recente vacatures:

vakantiewerk / Bijbaan als leerling verpleegkundige
Ben jij als Leerling verpleegkundige zoek naar een leuke vakantiebaan voor in je schoolvakantie? Wil je ervaring bij leuke opdrachtgevers op doen in jouw
Zorg | Apeldoorn | 10 uur | MBO
Bekijk de vacature


Zorgbegeleidingsassistent
Woon assistent en huishoudelijk medewerker zorg gezocht in regio Deventer, zelf diensten kiezen en eigen rooster bepalen. Als Woon assistent / Huishoudelijk
Zorg | Deventer | 20 uur | MBO
Bekijk de vacature


Verzorgende IG Thuiszorg
Kom werken als verzorgende IG in de ouderenzorg in de regio Zwolle. Detachering voor minimaal 28 uur voor minimaal 6 maand. Werken bij ons in de thuiszorg
Zorg | Zwolle | 28 uur | MBO
Bekijk de vacature

Solliciteren

Vacatures

Heb jij nou een interessante vacature gevonden? Solliciteer dan direct via het reactieformulier bij de vacature!

Inschrijven

Staat jouw vacature er niet tussen, maar wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar een leuke job? Stuur dan jouw open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

Flexpool

Wil je aan het werk voor verschillende zorginstellingen in de omgeving van Deventer, Apeldoorn, Zutphen of Zwolle? Kijk dan tussen de vacatures binnen de zorg óf stuur jouw open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

 


Uw contactpersonen

Jurgen van der Scheer
Algemeen directeur &
Contactpersoon sollicitaties
+31 570 234 026
+31 628 646 456
jurgen@bouw-zorg.nl

 

Diana van der Scheer
Contactpersoon Administratie & Planning
+31 570 234 026
+31 646 29 6750
diana@bouw-zorg.nl

 

Wesley van der Burgt
Planner / intercedent
+31 570 234 026
+31 618 860 700
Wesley@bouw-zorg.nl

Verhalen van onze medewerkers

Aileen en Sara | Coronabesmetting

Helaas weer een wat minder leuk bericht. Afgelopen week zijn ook Aileen en Sara potentieel besmet geraak met het coronavirus.
Lees verder

Trudy | Besmet met Corona

Dit verhaal komt misschien niet rechtstreeks van Trudy zelf, maar we willen dit toch graag met jullie delen.
Lees verder

Belinda | Vertrouwen doet goed!

Hallo Jurgen en Diana, Ik weet niet of jullie me nog kan herinneren. Door jullie kreeg ik  2 jaar geleden de kans om in Deventer als uitzendkracht niveau 2 te werken en proeven om te kijken of ik zou kunnen werken in de zorg.
Lees verder


Toon alle verhalen