Banen in de Zorg en opdrachten en detacheringen in de Bouw

Bouw-Zorg.nl personeelsdiensten is specialist op 2 branches. Aan de ene zijde hebben we de Zorg met nadruk op de Ouderenzorg en Gehandicapten en GGZ. Aan de andere zijde hebben we ZZP bemiddeling en detacheringen voor de Bouw. Wij hebben dit hier tweezijdig onder de aandacht gebracht. Dit maakt het overzichtelijk en kun je de functie van jou interesse snel vinden in de vacatures en opdrachten. Wij bieden volledige service en maatwerk op alle fronten.

 

We maken altijd een afspraak om je wensen en mogelijkheden te bespreken, of je nu als zzp schilder een opdracht wilt verwerven of als je als verzorgende IG de passende en leuke afdeling wilt vinden. We gebruiken hiervoor alle middelen die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben, met gepaste afstand op kantoor, telefonisch of via beeldbellen.

 

Zorg

Binnen de Zorg bieden wij alle soorten banen aan. We hebben Detacheringen met vaste uren en vast opdrachtgever. Als je zelf de volledige regie over je uren en planning wilt houden, dan kun je aansluiten bij onze Vaste Flexpool. Je kunt bij ons Herintreden als je langere tijd niet in de zorg gewerkt hebt. Kom je net van de opleiding, kom dan bij ons als Starter en kijk welk werk je nu echt leuk lijkt binnen de zorg.  Wil je werken bij een 2e opdrachtgever? dat kan ook via ons, zonder enige verplichting!

Bouw

In de Bouw richten we ons voornamelijk op Bouw en schildersbedrijven.  We maken onderscheid in ZZP bemiddeling  en Detacheringen voor functies vanaf MBO+ niveau en hoger. Voor ander vormen van uitzending nemen wij niemand meer aan.


Als ZZP'er in de bouw kun je gebruikmaken van ons netwerk. We hebben alleen werk voor ZZP schilders, ZZP glaszetters en ZZP timmermannen.  Wij hebben de contacten met opdrachtgevers waar je op projectbasis een opdracht kunt krijgen. Dit kan al vanaf een periode van 1 week. Verlenging gaat altijd in overleg.

 

Bij Detacheringen specialiseren wij ons in het de MBO+ en HBO functies. Er kan gedacht worden aan uitvoerders, werkvoorbereiding en verder.

We zijn ook vindbaar op : Jooble

 

Recente vacatures:

Verpleegkundige ouderenzorg bij top opdrachtgever in Apeldoorn
Als verpleegkundige wil je minimaal 32 uur werkzaam zijn in regio Apeldoorn. Je vind bij ons een leuk team, vaste uren, maar ook veel vrijheid. Wij gaan
Zorg | Apeldoorn | 36 uur | MBO
Bekijk de vacature


Verzorgende IG ZZP, wij hebben mooie zomeropdrachten.
Ben jij als ZZP verzorgende IG op zoek naar mooie opdrachten? Wil je gebruikmaken van ons grote Netwerk? Wil je een mooie zomer opdracht? Dat kan! Wij
Zorg | Deventer | 36 uur | MBO
Bekijk de vacature


Verpleegkundige met vaste uren en veel keuze vrijheid
Verpleegkundige graag solliciteren als je Leuk werk wil op een afdeling die je fijn vind, Dat er naar je geluisterd wordt, dat je eigen uren kunt bepalen,
Zorg | Deventer | 36 uur | MBO
Bekijk de vacature

Solliciteren

Vacatures

Heb jij nou een interessante vacature gevonden? Solliciteer dan direct via het reactieformulier bij de vacature!

Inschrijven

Staat jouw vacature er niet tussen, maar wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar een leuke job? Stuur dan jouw open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

Flexpool

Wil je aan het werk voor verschillende zorginstellingen in de omgeving van Deventer, Apeldoorn, Zutphen of Zwolle? Kijk dan tussen de vacatures binnen de zorg óf stuur jouw open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

 


Uw contactpersonen

Jurgen van der Scheer
Algemeen directeur &
Contactpersoon sollicitaties
+31 570 234 026
+31 628 646 456
jurgen@bouw-zorg.nl

 

Diana van der Scheer
Contactpersoon Administratie & Planning
+31 570 234 026
+31 646 29 6750
diana@bouw-zorg.nl

Verhalen van onze medewerkers

Aileen en Sara | Coronabesmetting

Helaas weer een wat minder leuk bericht. Afgelopen week zijn ook Aileen en Sara potentieel besmet geraak met het coronavirus.
Lees verder

Trudy | Besmet met Corona

Dit verhaal komt misschien niet rechtstreeks van Trudy zelf, maar we willen dit toch graag met jullie delen.
Lees verder

Belinda | Vertrouwen doet goed!

Hallo Jurgen en Diana, Ik weet niet of jullie me nog kan herinneren. Door jullie kreeg ik  2 jaar geleden de kans om in Deventer als uitzendkracht niveau 2 te werken en proeven om te kijken of ik zou kunnen werken in de zorg.
Lees verder


Toon alle verhalen