Wij hebben vacatures in de Zorg en in de Bouw.

Wil jij aan het werk in de Bouw of in de Zorg, dan hebben wij dé vacature voor jou. Werken Bouw-Zorg.nl betekent dat jij een baan krijgt die bij jou past. Doordat wij met iedereen een persoonlijk gesprek plannen, kijken wij naar jouw wensen en zoeken vervolgens naar een baan die bij jou past!

Zorg

Naast de openstaande vacatures zijn we ook altijd op zoek naar zorgmedewerkers voor in onze flexpool. Ook hebben wij mogelijkheden om als herintreder weer aan de slag te gaan én kun je als net afgestudeerde bij verschillende zorginstellingen de nodige ervaring opdoen!

Bouw

Voor in de bouw zijn wij eigenlijk altijd op zoek naar schilders. Dus heb jij een schilderachtergrond en ben jij nog op zoek naar een baan, stuur dan een open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

Recente vacatures:

Mooie en uitdagende functie bij onderhoudsbedrijf als Bewonersconsulent m/v
Ben jij die woonconsulent voor onderhouds- en renovatieprojecten in Noord en Oost Nederland? Je werkt samen met projectleiders en uitvoerders van onze...
Bouw | Noord en oost-Nederland | 24 uren | MBO
Bekijk de vacature


Ziekenverzorgende (Herintreden) gezocht voor opdrachtgever in Deventer
Bouw-zorg.nl  heeft de mogelijkheid om ziekenverzorgende mbo-3 in service door te laten stromen naar 3IG Als uitzendbureau werken wij namelijk samen...
Zorg | Deventer | 24 uren | MBO
Bekijk de vacature


Open sollicitatie als Helpende Zorg en Welzijn
Staat jou vacature als Helpende er niet bij? Wil je graag in de zorg werken? Stuur dan een Open sollicitatie! Wij nemen dan contact met je op voor jou...
Zorg | Deventer | 4 uren | MBO
Bekijk de vacature

Solliciteren:

Vacatures

Heb jij nou een interessante vacature gevonden? Solliciteer dan direct via het reactieformulier bij de vacature!

Inschrijven

Staat jouw vacature er niet tussen, maar wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar een leuke job? Stuur dan jouw open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

Flexpool

Wil je aan het werk voor verschillende zorginstellingen in de omgeving van Deventer, Apeldoorn, Zutphen of Zwolle? Kijk dan tussen de vacatures binnen de zorg óf stuur jouw open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.


Neem contact op

Diana van der Scheer
Zorg
+31 570 234 026
+31 646 296 750
diana@bouw-zorg.nl


Jurgen van der Scheer
Bouw
+31 570 234 026
+31 628 646 456
jurgen@bouw-zorg.nl

Gewerkte uren:

Urenportaal Plus Payroll

Urenportaal Blue Services Group

Blijf op de hoogte: