Wij hebben vacatures in de Zorg en in de Bouw.

Welkom bij het startpunt voor je nieuwe baan via Bouw-Zorg.nl personeelsdiensten bv.  We zijn specialist in de Bouw branche en voor de Zorg branch. Daarom hebben we onze vacatures in deze 2 groepen onderverdeeld. Lekker makkelijk. Passend werk vinden is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij regelen het allemaal voor jou. 

 

Of je nu in de ouderenzorg op PG afdeling of op een Somatische afdeling wilt staan, of als schilder op een groot project wilt staan. Dit bespreken we allemaal tijdens een persoonlijk gesprek, op afstand of op kantoor met gepaste afstand.

 

Zorg

Naast de openstaande vacatures zijn we ook altijd op zoek naar zorgmedewerkers voor in onze flexpool. Ook hebben wij mogelijkheden om als herintreder weer aan de slag te gaan én kun je als net afgestudeerde bij verschillende zorginstellingen de nodige ervaring opdoen!

Bouw

Voor in de bouw zijn wij eigenlijk altijd op zoek naar schilders. Dus heb jij een schilderachtergrond en ben jij nog op zoek naar een baan, stuur dan een open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

We zijn ook vindbaar op : Jooble

 

Recente vacatures:

Ziekenverzorgende IG
Zoek je een bijbaan als verzorgende IG in de regio Twello of heb een beperkte beschikbaarheid of bepaalde wensen? bijvoorbeeld alleen avonden, nachten
Zorg | Twello | 36 uur | MBO
Bekijk de vacature


verzorgende IG
Wil jij je eigen diensten kiezen? Wil je extra uren werken bij een andere opdrachtgever? Zoek je een bijbaan als verzorgende IG in de regio Apeldoorn.
Zorg | Apeldoorn | 36 uur | MBO
Bekijk de vacature


Verzorgende IG
Jou baan is voor minimaal 24 uur vast en overige 12 uren in overleg. looptijd is telkens 6 maand. Wordt jij enthousiast van het verzorgen van cliŽnten
Zorg | Deventer | 36 uur | MBO
Bekijk de vacature

Solliciteren

Vacatures

Heb jij nou een interessante vacature gevonden? Solliciteer dan direct via het reactieformulier bij de vacature!

Inschrijven

Staat jouw vacature er niet tussen, maar wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar een leuke job? Stuur dan jouw open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

Flexpool

Wil je aan het werk voor verschillende zorginstellingen in de omgeving van Deventer, Apeldoorn, Zutphen of Zwolle? Kijk dan tussen de vacatures binnen de zorg óf stuur jouw open sollicitatie naar info@bouw-zorg.nl.

 


Uw contactpersonen

Jurgen van der Scheer
Algemeen directeur &
Contactpersoon sollicitaties
+31 570 234 026
+31 628 646 456
jurgen@bouw-zorg.nl

 

Diana van der Scheer
Contactpersoon Administratie & Planning
+31 570 234 026
+31 646 29 6750
diana@bouw-zorg.nl

Verhalen van onze medewerkers

Aileen en Sara | Coronabesmetting

Helaas weer een wat minder leuk bericht. Afgelopen week zijn ook Aileen en Sara potentieel besmet geraak met het coronavirus.
Lees verder

Trudy | Besmet met Corona

Dit verhaal komt misschien niet rechtstreeks van Trudy zelf, maar we willen dit toch graag met jullie delen.
Lees verder

Belinda | Vertrouwen doet goed!

Hallo Jurgen en Diana, Ik weet niet of jullie me nog kan herinneren. Door jullie kreeg ik  2 jaar geleden de kans om in Deventer als uitzendkracht niveau 2 te werken en proeven om te kijken of ik zou kunnen werken in de zorg.
Lees verder


Toon alle verhalen