Skip to main content

Detacheringsbureau verpleegkundige

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg?

Bouw-Zorg is hét detacheringsbureau voor verpleegkundigen. Wij bieden u met onze jarenlange ervaring als detacheringsbureau de kans om aan de slag te gaan bij de meest innovatieve, moderne zorginstellingen door heel Nederland. 

Wij geloven dat iedere verpleegkundige kan groeien in zijn of haar vak. Daarom investeren wij veel tijd, energie en persoonlijke aandacht in u. Zo krijgt u alle faciliteiten om uw ambities waar te maken en te groeien op de vlakken waar u dit wil!

Wij bieden u een maatwerk traject, waarbij wij rekening houden met persoonlijke situatie, uren, salaris, toekomstvisie, opleidingen én een goede balans tussen werk en privé.

Neem daarom nu contact met ons op en vindt samen met ons de verpleegkundige vacature van uw dromen!

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Waarom kiezen voor detacheren als verpleegkundige bij Bouw-Zorg?

Detachering via Bouw-Zorg, hét detacheringsbureau voor verpleegkundigen, biedt een wereld vol kansen en voordelen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom verpleegkundigen kiezen voor een carrière bij ons:

 • Flexibiliteit in Werkrooster: Bij Bouw-Zorg heb je de vrijheid om je eigen werkuren te kiezen. Dit zorgt voor een optimale balans tussen je werk en privéleven, waardoor je met meer vreugde en minder stress kunt werken.

 • Waardering en Diversiteit: Als verpleegkundige bij Bouw-Zorg word je een essentieel onderdeel van diverse zorgteams. Je expertise en flexibiliteit worden enorm gewaardeerd, wat bijdraagt aan een positieve werkomgeving en professionele voldoening.

 • Professionele Ontwikkeling: Detacheren betekent niet alleen werken op verschillende locaties, maar ook een kans om je professionele horizon te verbreden. Je bouwt een breed netwerk op en ontwikkelt vaardigheden die essentieel zijn voor je groei in de zorgsector.

Kiezen voor detachering als verpleegkundige bij Bouw-Zorg betekent kiezen voor een loopbaan waarin je controle hebt over je werkuren, gewaardeerd wordt voor je veelzijdigheid, en continu kansen krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bouw vacature Deventer

Recente vacatures

Lees meer over Schilder ZZP

Schilder ZZP

 • Hengelo
 • 30.00 - 45.00
 • 32-40 uur
 • Maak een sprong in je werk als Zelfstandige Onderhoudsschilder bij Bouw-Zorg ZZP Hengelo!
Lees meer over Schilder 1

Schilder 1

 • Raalte
 • 16.47 - 20.59
 • 32-40 uur
 • Maak van je passie je beroep als Schilder 1 bij Bouw-Zorg! Werk zij aan zij met ervaren professionals en laat je creativiteit en vakmanschap tot bloei komen.
Deventer bouw vacatures

De voordelen van werken via een detacheringsbureau voor verpleegkundige

Er liggen, zoals u waarschijnlijk zelf ook al weet, erg veel mooie kansen in de zorg. Maar waar heeft u precies een detacheringsbureau voor nodig? Er zijn erg veel voordelen aan het werken via een detacheringsbureau voor verpleegkundigen! Hieronder zullen we een drie van de belangrijkste voordelen kort voor je beschrijven.

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

Ondersteuning tijdens je carrière

Bij Bouw-Zorg, uw deskundige detacheringsbureau voor verpleegkundigen, zetten we ons in voor uw succesvolle carrière in de zorg. We bieden niet alleen een breed scala aan kansen en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, maar richten ons ook op het verminderen van uw werkgerelateerde stress.

Dit faciliteert een snellere en gemakkelijkere overgang naar de ideale werkplek die naadloos aansluit bij uw professionele en persoonlijke ambities. Met flexibele werkuren, loopbaanplanning en deskundige ondersteuning, verzekert Bouw-Zorg u van een stressvrije, doelgerichte carrière in de dynamische zorgsector.

Bouw vacatures in Deventer

Wat is een detacheringsbureau voor de verpleegkundige?

Bij Bouw-Zorg begrijpen we als geen ander wat een detacheringsbureau voor verpleegkundigen betekent. Wij zijn de schakel tussen getalenteerde verpleegkundigen en diverse zorginstellingen die op zoek zijn naar tijdelijke, maar essentiële ondersteuning.

Als detacheringsbureau zetten wij ons in om de perfecte match te vinden voor zowel onze verpleegkundigen als zorgorganisaties. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar de kwalificaties en ervaring van onze zorgprofessionals, maar ook naar hun persoonlijke wensen en ambities.

Ons doel is om een werkomgeving te creëren waarin verpleegkundigen zich kunnen ontwikkelen, hun vaardigheden kunnen toepassen en hun carrière kunnen vormgeven, terwijl ze tegelijkertijd de best mogelijke zorg leveren.

Bij Bouw-Zorg staan de wensen en de professionele groei van de verpleegkundige centraal, en we streven ernaar om elke detachering een verrijkende ervaring te maken.