Detacheringsbureau verpleegkundige

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg?

Bouw-Zorg is hét detacheringsbureau voor verpleegkundigen. Wij bieden u met onze jarenlange ervaring als detacheringsbureau de kans om aan de slag te gaan bij de meest innovatieve, moderne zorginstellingen door heel Nederland. 

Wij geloven dat iedere verpleegkundige kan groeien in zijn of haar vak. Daarom investeren wij veel tijd, energie en persoonlijke aandacht in u. Zo krijgt u alle faciliteiten om uw ambities waar te maken en te groeien op de vlakken waar u dit wil!

Wij bieden u een maatwerk traject, waarbij wij rekening houden met persoonlijke situatie, uren, salaris, toekomstvisie, opleidingen én een goede balans tussen werk en privé.

Neem daarom nu contact met ons op en vindt samen met ons de verpleegkundige vacature van uw dromen!

45
Opdrachtgevers
53
Steden
92
Medwerkers
1323
Ingevulde diensten

Waarom als verpleegkundige werken via Bouw-Zorg?

Wij streven er als detacheringsbureau voor verpleegkundige naar om u een mooie, uitdagende carrière te geven in plaats van een tijdelijk tussenstation. Door samen met ons de uitdaging aan te gaan zal jij elke dag doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, terwijl je de zekerheid van werk en inkomen hebt.

U krijgt hierbij de hulp en ondersteuning van onze collega’s zodat u zich snel helemaal thuis voelt op uw nieuwe werkplek.

Wij bieden u als detacheringsbureau voor verpleegkundige maatwerk, wat betekent dat we rekening houden met uw persoonlijke wensen, eisen en toekomstvisie. Hierbij vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé enorm belangrijk.

Daarnaast zijn we je steun en toeverlaat voor wanneer u vragen heeft, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Zo hoeft u niet druk te zijn met dingen die u niet leuk vindt en kunt u zich focussen op hetgeen waar uw passie ligt!

Komt u een kop koffie of thee drinken?

Bouw vacature Deventer
Bouw vacature Deventer

Geen frustraties bij het vinden van een baan in de zorg

Frustreert u zich, net als veel andere zorgprofessionals, tijdens uw zoektocht naar een baan? Wij van Bouw-Zorg horen vaak van zorgprofessionals die op eigen houtje zijn gaan zoeken dat het hen, zonder resultaat, heel veel tijd en moeite kost om een geschikte werkplek te vinden.

Daarnaast horen we van veel zorgprofessionals dat ze het idee hebben veel van de beschikbare vacatures te missen. Dit kan kloppen! Wij hebben de jaren dat wij als detacheringsbureau actief zijn namelijk gemerkt dat veel van de zorginstellingen zich, om een vacature in te vullen, direct wenden tot een detacheringsbureau verpleegkundige.

Dit betekent dan ook dat u enkel toegang heeft tot veel van de mooiste werkaanbiedingen in de zorg door u te laten helpen door een detacheringsbureau!

Wilt u de perfecte werkplek vinden die aansluit op uw wensen en behoeften, en dit zonder stress en frustraties? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op. De koffie staat al klaar!

Recente vacatures

Lees meer over Verpleegkundige

Verpleegkundige

 • Dieren
 • 3097.00 - 3754.00
 • 32-40 uur
 • Ben jij een gedreven verpleegkundige op zoek naar een boeiende positie bij een gerenommeerde opdrachtgever in de omgeving van Dieren? Bij Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV ben je verzekerd van een stabiele werkplek en een competitief salaris.
Lees meer over Ziekenverzorgende

Ziekenverzorgende

 • Vaassen
 • 2391.00 - 3177.00
 • 32-40 uur
 • Ben jij een gepassioneerde Verzorgende IG op zoek naar een nieuwe uitdaging in Vaassen? Bij Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV hebben we een aantrekkelijke kans voor jou!
Lees meer over Verpleegkundige

Verpleegkundige

 • Hengelo
 • 3097.00 - 3754.00
 • 32-40 uur
 • Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Verpleegkundige? In de regio Hengelo zoeken we toegewijde professionals die minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn. Bij Bouw-Zorg Personeelsdiensten BV zorgen we ervoor dat je flexibel kunt werken en bieden w
Deventer bouw vacatures

De voordelen van werken via een detacheringsbureau voor verpleegkundige

Er liggen, zoals u waarschijnlijk zelf ook al weet, erg veel mooie kansen in de zorg. Maar waar heeft u precies een detacheringsbureau voor nodig? Er zijn erg veel voordelen aan het werken via een detacheringsbureau voor verpleegkundigen! Hieronder zullen we een drie van de belangrijkste voordelen kort voor je beschrijven.

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

Ondersteuning tijdens je carrière

Wij bieden u als detacheringsbureau de nodige ondersteuning en advies voor het zetten van de juiste stappen om tot een mooie carrière te komen!

Hierdoor heeft u veel minder stress én vindt u veel sneller en veel gemakkelijker de juiste plek die perfect bij u past.

Bouw vacatures in Deventer
Bouw vacatures Deventer

Toegang tot meer mogelijkheden

Als u met ons werkt, heeft u toegang tot veel meer mogelijkheden dan wanneer u zelf op zoek zou gaan naar een nieuwe uitdaging in de zorg. Dit komt onder andere doordat wij al jarenlange ervaring hebben als detacheringsbureau, waardoor we een erg groot, waardevol netwerk van zorginstellingen hebben weten op te bouwen.

Daarnaast zien wij, door onze jarenlange ervaring met het begeleiden van zorgprofessionals mogelijkheden die u zelf mogelijk over het hoofd ziet. Hierdoor vinden wij van Bouw-Zorg de perfecte nieuwe werkplek die meer dan voldoet aan uw wensen en behoeften!

Persoonlijk zoeken naar een baan

Wij hebben als detacheringsbureau persoonlijke aandacht hoog in het vaandel zitten. Wij gaan het gesprek met u aan om elkaar te leren kennen en uw doelen en voorkeuren te begrijpen.

Wij stellen hierbij, onder het genot van een goede kop koffie, de juiste doorvragen, om zo écht tot de kern te komen van wat u precies wil. 

Liever direct contact?

Dat kan via onderstaand telefoonnummer of email:

Bouw vacatures in Deventer

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je nu in voor vacatures en nieuws.

Vragen?

Neem direct contact met ons op.