U bent op zoek naar Technisch personeel?

De Techniek omvat een breed scala aan functies, wij geven even een korte omschrijving van de meest voor komende technische functies, waarvoor wij bemiddelen:

 

Dunwandig cv-monteur;
Werkt voornamelijk aan het zelfstandig monteren van Cv-ketels en aanleggen van Cv-installaties. Hij werkt in de woningbouw in zowel particuliere omgeving, als op bouwplaatsen. Belangrijk is het dus dat hij klantvriendelijk en in een team kan werken, representatief zijn is erg belangrijk. Op niveau 2 assisteert hij en niv. 3-4 zal hij zelfstandig werken en/of leidinggeven.

 

Loodgieters;
De loodgieter doet montage, installatie en reparatie van waterinstallaties, afvoer en verwarmingssystemen. Men kan hierbij denken aan leidingen, afsluiters, sanitair en watertanks. Hij werkt op basis van werktekeningen, specificaties, of productinformatie. Op niveau 2 assisteert hij en niv 3-4 zal hij zelfstandig werken en/of leidinggeven.

 

Dikwandig cv-monteurs;

Dikwandig Cv-monteur werkt in de utiliteit en industrie. Hier monteert, installeert en repareert hij centrale verwarmingssystemen en centrale watervoorzieningen (warm/koud) Vanuit tekeningen installeert hij zelfstandig leidingen. Hij is bekend met alle technieken van buigen, persen, lassen(autogeen en/of TIG), tevens controleert hij op lekkages. Als zelfstandig monteur werk je op bouwplaatsen en wordt je geassisteerd door een leerling of voorbewerker.

 

Koelmonteurs;
De koelmonteur is verantwoordelijk voor installeren, repareren, onderhouden van koel-, vries- en airconditionings installaties. Werkt zelfstandig, adviseert en krijgt bij grote klussen hulp van een 2e monteur. Hij is Stek/F-gassen gecertificeerd.  De aansturing gebeurt veelal via kantoor, maar daarna werkt hij zelfstandig of in een team.

 

Sprinkler monteurs;
De monteur verricht zelfstandig technische werkzaamheden in de aanleg, onderhoud of reparatie van sprinklerinstallaties. De opleiding sprinkler voor leidinggevend monteur is een pre. Vaak is enige jaren ervaring in de installatietechniek ook voldoende, maar wel met minimaal niv 3. Men werkt vaak in verschillende omgevingen , zoals hotels, zorginstellingen, winkels of kantoorlocaties. In zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

 

Service en onderhoud monteurs;
De service en onderhoud monteur is vaak een manusje van alles, want hij combineert soms werkvelden. Deze functies zijn altijd maatwerk. MBO-3 of hoger is dan ook vaak een vereiste voor deze functies. Er zijn in servicemonteurs in alle takken van de techniek. Denk aan elektrotechniek, koeltechniek, verwarmingstechniek enz. Tijdens een afspraak kunnen wij uw functie-eisen in detail bespreken.

 

Elektromonteurs;
De meest voor komende niveaus in elektrotechniek zijn, montage monteur niv 2, eerste monteur niv 3, allround monteur niv 4. De elektromonteur werkt in verschillende disciplines, namelijk:

 • Woningbouw
   • Nieuwbouw projecten
   • Bestaande bouw
 • utiliteit
   • Kantoren,
   • Zorginstellingen,
   • Hotels,
   • Enz...
 • Industrie
   • Olieraffinaderijen,
   • Chemie,
   • Machinebouw
 • Scheepsbouw

 

Elektromonteur panelenbouw;
Als Panelenbouwer/installateur bedraad hij besturingskasten, panelen van elke grote en is bekend met plc's en frequentieregelaars. Hij kan prima binnen werken aan een kast, maar ook het netjes afmonteren en inbedrijfstellen van de gehele installatie. Waarnaar je de installatie test (looptesten, meggeren, functionele testen, commissioning) en oplevert. Teamwork en klantgericht werken is zeer belangrijk. Hij heeft een EMBI-opleiding of hoger.